Star Tours Amadores

Reiser til Amadores

Stranden I Amadores er en av øyas fineste. Den består av lys sand og er anlagt i en skjermet bukt, barnevennlig langgrunn og med god plass til alle. Reisemålet i seg selv er behagelig avkoblende med hoteller som passer for alle, blant annet i kategorien Familiefunn. Les mer

Stranden I Amadores er en av øyas fineste. Den består av lys sand og er anlagt i en skjermet bukt, barnevennlig langgrunn og med god plass til alle. Reisemålet i seg selv er behagelig avkoblende med hoteller som passer for alle, blant annet i kategorien Familiefunn.

Lille Amadores ligger nedenfor fjellene på sørvestre Gran Canaria, i gåavstand til det betydelig større turiststedet Puerto Rico. Langs stranden ligger det butikker, kaféer, restauranter og barer med uteserveringer. På en odde rett ved stranden ligger Amadores Beach Club & Spa med en avslappende stemning og en liten spa-avdeling med havbasseng.

Strandpromenade til Puerto Rico
Dersom du ønsker mer shopping og fornøyelser kan du ta en tur til Puerto Rico. Det tar bare noen minutter med lokalbuss eller taxi, og omtrent 20 minutter hvis du spaserer langs den hyggelige gangveien langs havet. Det finnes ramper for barnevogner og rullestoler hele veien.  

Anbefalte hotell

  • Leiligheter Terrazza de Amadores i kategorien Familiefunn
  • Amadores Beach med fin beliggenhet nær strand og restauranter
  • Førsteklasses Las Villas de Amadores med velutstyrte leiligheter

Leiebil
Med leiebil tar du deg enkelt til landsbyer i fjellene, golfbaner, badeland og den spennende storbyen Las Palmas.  

Utfluktstips

  • En hel dag i dyreparken Palmitos Park
  • Guidet fjelltur
  • Jeep- og kamelsafari
Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 5 t 40 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører direkte til hotellet.  Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører direkte til hotellet. 

Bestill buss til hotellet
Ca. 1 time fra flyplassen i Las Palmas til første hotellstopp i Amadores. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere.  

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–3 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.

Vis mindre