Star Tours Amadores

Reiser til Amadores

Stranden er en av øyas fineste. Den består av lys sand og er anlagt i en skjermet bukt, barnevennlig langgrunn og med god plass til alle. Reisemålet i seg selv er behagelig avkoblende med hoteller som passer for alle. Les mer

Stranden er en av øyas fineste. Den består av lys sand og er anlagt i en skjermet bukt, barnevennlig langgrunn og med god plass til alle. Reisemålet i seg selv er behagelig avkoblende med hoteller som passer for alle.

Lille Amadores ligger nedenfor fjellene på sørvestre Gran Canaria, i gåavstand til det betydelig større turiststedet Puerto Rico. Langs stranden ligger det butikker, kaféer, restauranter og barer med hyggelige uteserveringer, og på en odde rett ved stranden ligger Amadores Beach Club & Spa med en avslappende stemning og en liten spa-avdeling med havbasseng.

Strandpromenade til Puerto Rico
Dersom du ønsker mer shopping og fornøyelser kan du ta en tur til Puerto Rico. Det tar bare noen minutter med lokalbuss eller taxi, og omtrent 20 minutter hvis du spaserer langs den hyggelige gangveien langs havet.


Anbefalte hotell

Utflukter
Her finner du alle utfluktene våre.

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 5 t 45 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Ca. 60 min fra flyplassen i Las Palmas til første hotellstopp i Amadores. Vis mer

Ca. 60 min fra flyplassen i Las Palmas til første hotellstopp i Amadores.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: