Star Tours Spania

Reiser til Spania

Maten, klimaet og våre freshe hoteller for familier og par er noen av grunnene for at mange velger å reise til Spania.  Les mer

Maten, klimaet og våre freshe hoteller for familier og par er noen av grunnene for at mange velger å reise til Spania. 

Den vakre ferieøya Mallorca har nå enda mer å tilby for soltørste familier. Velg mellom et Blue Village Family Life og flere Blue Star-hotell for alle aldre. Reiser du uten barn finnes alt fra unike hotell i fjellandsbyene til luksuriøse spahotell rett ved stranden. Se litt ekstra på konseptene Sensimar og Riu. 

Den frodige øya Menorca lokker med krystallklart vann, vakre bukter og urørt natur å sykle i. Velg mellom alt fra familienes Blue Star og SuneoClub til hoteller for voksne. 

Storfavoritten Gran Canaria frister flere og flere også om sommeren. Øya utvikles stadig med nye shoppingområder og restauranter. Også her kan du velge mellom alt fra Blue Village Family Life og Sensimar til små hotellperler i fredelige omgivelser.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Spania

 • Mallorca

  Mallorca

  Mallorca har alt fra familievennlige strender til sjarmerende byer, fartsfylte badesteder, spa, all inclusive og storbyen Palma. Vi tilbyr et Blue Village Family Life og mange andre hotell med perfekt beliggenhet, uansett om du reiser med familien eller om du vil ha en voksenferie.

 • Gran Canaria

  Gran Canaria

  Gran Canaria blir mer trendy, allsidig og populær for hvert år. Velg mellom mange reisemål og hoteller, alt fra familievennlige Blue Village Family Life til elegante spahotell og små hotellperler.

 • Menorca

  Menorca

  Menorca med sine hundrevis av badebukter er både grønt og miljøvennlig. Star Tour har hoteller for soltørste familier, naturdyrkere og deg som liker å sykle, gå tur eller snorkle. Vårt nye Blue Village Family Life har en perfekt blanding av avkobling og aktiviteter.