Star Tours Grand Sirenis Riviera Maya SSSS
Spahotell

Grand Sirenis Riviera Maya SSSS

Stort All inclusive-hotell med spa i verdensklasse

Pris fra
16 698,- 20 098,-
12.jan 2016 fra Oslo Lufthavn for 15 dager
Grand Sirenis Riviera Mayas er et veldrevet og stort all inclusive-hotell ved havet i Akumal-området. Her finner du flere bassenger, aktiviteter, underholdning og all inclusive. Hotellets spa er dessuten utnevnt til Mexicos beste spa for par. Vis mer
Pris fra
16 698,- 20 098,-
12.jan 2016 fra Oslo Lufthavn for 15 dager

Grand Sirenis Riviera Mayas er et veldrevet og stort all inclusive-hotell ved havet i Akumal-området. Her finner du flere bassenger, aktiviteter, underholdning og all inclusive. Hotellets spa er dessuten utnevnt til Mexicos beste spa for par.

Hotellet er stort, men oppdelt slik at det føles som flere mindre enheter. Sammen med søsterhotellet Mayan Beach strekker hotellområdet seg langs fire små bukter med både sand og klipper. Alle fasiliteter er felles. Du kan ta lokalbuss til Playa del Carmen for noen pesos, eller ta en taxi.

Et spa utenom det vanlige
Hotellets spa er noe utenom det vanlige og utnevnt til Mexicos beste spa for par! De tilbyr ulike behandlinger og massasje.

Bassenger for alle
Det finnes tre store bassenger, hvorav ett med en litt roligere atmosfære, og et aktivitetsbasseng. Barnebassenget ligger ved barneklubben. Hotellet har også et stort utendørs boblebad og en 400 meter lang lazyriver.

Aktiviteter og underholdning
Det arrangeres aktiviteter og underholdning for alle aldre både på dag- og kveldstid. Du kan blant annet danse salsa, bli med på vanngymnastikk, delta i volleyballkamper eller besøke treningsrommet.

All inclusive
I tillegg til bufférestauranten kan du spise i en av de 7 à la carte-restaurantene tre ganger i uken, og du kan spise både frokost og lunsj ved bassenget om du ønsker det. Snacks finnes døgnet rundt.

Grunnpris: Innkvartering i juniorsuite, all inclusive. Jule- og nyttårsmiddag.

Vis mindre