Star Tours Maldivene

Reiser til Maldivene

Maldivene er en tropisk drømmeverden med turkise laguner, vaiende kokospalmer og uvirkelig hvite strender. På en av våre koralløyer lever du et bortskjemt barfotliv med moderne designede fasiliteter, sportsmuligheter, spa, bassenger, snorkling og førsteklasses restauranter. Det er ikke rart at mange velger Maldivene til sin bryllupsreise.  Les mer

Maldivene er en tropisk drømmeverden med turkise laguner, vaiende kokospalmer og uvirkelig hvite strender. På en av våre koralløyer lever du et bortskjemt barfotliv med moderne designede fasiliteter, sportsmuligheter, spa, bassenger, snorkling og førsteklasses restauranter. Det er ikke rart at mange velger Maldivene til sin bryllupsreise. 

Et land av korall
På kartet ser Maldivene ut som bittesmå kakesmuler på et blått fat. Alt land er dannet av koraller på en vulkansk havrygg og landets høyeste punkt ligger drøye to meter over havet. Et barriererev beskytter øyene fra bølger og danner laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling. 

Dykking og snorkling
Mange reiser hit nettopp for dykking og snorkling, og uansett hvor du velger å bo så kommer du til å møte en fantastisk undervannsverden. Utstyr kan leies på alle øyene og det finnes også dykkerkurs for både nybegynnere og profesjonelle. 

Reisen til Maldivene
Du flyr til Maldivene med rutefly som lander på flyplassøya ved landets hovedstad Male. Derfra fraktes du til din paradisøy med sjøfly eller båt, avhengig av avstand. Vi har valgt ut resorthotell i ulike størrelser og prisklasser, så det er enkelt å finne noe som passer for deg. 

Fire øygrupper

  • Ari Atoll – velg mellom tre ulike hotelløyer med alt fra prisgunstige bungalower til 5-stjerners hotell. 
  • Lhaviyani Atoll – Bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer hvite strender og en liten golfbane.
  • North Male Atoll – Vårt 5-stjerners hotell ligger på en paradisøy, nær nok for utflukter til hovedstaden Male. 
  • Raa Atoll – Her finner du noen av Maldivenes beste dykkesteder og kan nå dusinvis urørte og ubebodde rev og atoller. 


 

 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Maldivene