Star Tours Maldivene

Reiser til Maldivene

Velkommen til Maldivene – en øygruppe med vaiende kokospalmer og uvirkelig hvite strender. På en av våre koralløyer bor du i en tropisk drømmeverden. Her tar du ettermiddagsluren på stranden under palmene, nyter luksuriøse spabehandlinger, snorkler ved korallrev i turkise laguner og førsteklasses restauranter. Det er ikke rart mange velger Maldivene for bryllupsreisen.  Les mer

Velkommen til Maldivene – en øygruppe med vaiende kokospalmer og uvirkelig hvite strender. På en av våre koralløyer bor du i en tropisk drømmeverden. Her tar du ettermiddagsluren på stranden under palmene, nyter luksuriøse spabehandlinger, snorkler ved korallrev i turkise laguner og førsteklasses restauranter. Det er ikke rart mange velger Maldivene for bryllupsreisen. 

Et land av koraller
På kartet ser Maldivene ut som bittesmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk havrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye to meter over havet. Barriererevet beskytter øyene fra bølger og danner laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling. 

Reisen til Maldivene
Du flyr med rutefly til den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Derfra tas du til din paradisøy med sjøfly eller båt, avhengig av avstand. Vi har valgt ut resorthoteller i ulike størrelser og prisklasser så du kan enkelt finne noe som passer for deg. 

Fire øygrupper

  • Ari Atoll - velg mellom tre ulike hotelløyer med alt fra prisgunstige bungalower til 5-stjerners hotell
  • Lhaviyani atoll - Bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer med hvite strender og en liten golfbane
  • North Male' atoll - Vårt 5-stjerners hotell ligger på en paradisøy, nær nok for dagsutflukter til hovedstaden Male'
  • Raa Atoll - Her finner du noen av Maldivenes beste dykkeplasser og kan nå dusinvis urørte og ubebodde rev og atoller
       

 

Velg blant flere atoller og ulike hotellalternativer – fra De Luxe til litt enklere strandbungalower. Uansett hva du velger, her venter snorkling i verdensklasse og en ferie utover det vanlige.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Maldivene