Star Tours Maldivene
S?k pris och boka resa

Reiser til Maldivene

Maldivene er en tropisk drømmeverden med turkise laguner, vaiende kokospalmer og hvite strender. På noen av hotelløyene lever du et borstskjemt barfotliv med moderne fasiliteter, sportsmuligheter, spa, bassenger, hvite strender, snorklingslaguner og førsteklasses restauranter. Ikke rart at mange velger Maldivene til sin bryllupsreise. Les mer

Maldivene er en tropisk drømmeverden med turkise laguner, vaiende kokospalmer og hvite strender. På noen av hotelløyene lever du et borstskjemt barfotliv med moderne fasiliteter, sportsmuligheter, spa, bassenger, hvite strender, snorklingslaguner og førsteklasses restauranter. Ikke rart at mange velger Maldivene til sin bryllupsreise.

Et land av koraller
På kartet ser Maldivene ut som bittesmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkanske havrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye to meter over havet. Et barriererev beskytter øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med kanskje verdens beste snorkleforhold.

Reisen til Maldivene
Du flyr med rutefly som lander på flyplassøya ved landets hovedstad Malé. Derfra tar du sjøfly eller båt til din paradisøy. Vi har valgt ut resorthoteller i ulike størrelser og prisklasser så du lett kan finne noe som passer for deg.


 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Maldivene