Reiser til Maldivene

Maldivene er en tropisk drømmeverden med turkise laguner, vaiende kokospalmer og hvite strender. På noen av hotelløyene lever du et borstskjemt barfotliv med moderne fasiliteter, sportsmuligheter, spa, bassenger, hvite strender, snorklingslaguner og førsteklasses restauranter. Ikke rart at mange velger Maldivene til sin bryllupsreise. Les mer

Maldivene er en tropisk drømmeverden med turkise laguner, vaiende kokospalmer og hvite strender. På noen av hotelløyene lever du et borstskjemt barfotliv med moderne fasiliteter, sportsmuligheter, spa, bassenger, hvite strender, snorklingslaguner og førsteklasses restauranter. Ikke rart at mange velger Maldivene til sin bryllupsreise.

Et land av koraller
På kartet ser Maldivene ut som bittesmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkanske havrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye to meter over havet. Et barriererev beskytter øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med kanskje verdens beste snorkleforhold.

Reisen til Maldivene
Du flyr med rutefly som lander på flyplassøya ved landets hovedstad Malé. Derfra tar du sjøfly eller båt til din paradisøy. Vi har valgt ut resorthoteller i ulike størrelser og prisklasser så du lett kan finne noe som passer for deg.


 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Maldivene

 • Ari Atoll
  Ari Atoll
  Ari Atoll

  Ari Atoll

  Ari Atoll er en av de større atollene og du kan velge mellom hoteller i kategorier fra mellomklasse til første klasse.

 • Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll

  Lhaviyani Atoll

  Kuredu Island Resort & Spa er et ferieparadis med tre kilometer hvite strender og en liten 6-hulls golfbane.

 • North Male' Atoll
  North Male' Atoll
  North Male' Atoll

  North Male' Atoll

  North Male' Atoll er Maldivenes sentrale atoll der hovedstaden Male' ligger. Våre 4-stjerners hotell ligger på to paradisøyer, men samtidig nært nok for dagsutflukter til hovedstaden.

 • Raa Atoll
  Raa Atoll
  Raa Atoll

  Raa Atoll

  Hotelløya Meedhupparu omgis av hvite strender, turkisblå laguner og et sirkelformet snorklerev. Her kan du slappe av med ayurveda og balinesisk aromaterapi.

 • Noonu Atoll
  Noonu Atoll
  Noonu Atoll

  Noonu Atoll

  Hotelløya Irufushi har et av Maldivenens mest eksklusive bosteder. Med ayurvedaspa, treningsrom, infinitybassenger, strender og fem elegante restauranter - alt med førsteklasses standard.

Til toppen av siden