Vi ser du bruker en eldre verson av din nettleser. For en bedre opplevelse av Startour.no anbefaler vi at du oppdaterer til en nyere nettleser. Her er noen gode alternativ som er helt gratis.

Star Tours Jacaranda SSS
Familiefunn
Barnevennlig til god pris

Jacaranda SSS

Velg all inclusive for en behagelig ferie.

Jaccaranda har en fin beliggenhet nær stranden i Perneraområdet. I gåavstand fra hotellet finnes det et lite utvalg av restauranter, og det tar ca. fem minutter med buss eller taxi til Fig Tree Bays absolutte fornøyelsesområde. Vis mer

Jaccaranda har en fin beliggenhet nær stranden i Perneraområdet. I gåavstand fra hotellet finnes det et lite utvalg av restauranter, og det tar ca. fem minutter med buss eller taxi til Fig Tree Bays absolutte fornøyelsesområde.

Bassengområde med aktiviteter
Hotellets hjerte er det store bassenget som er delt inn i seksjoner med babybasseng, barnebasseng og voksenbasseng samt solsenger og parasoller. Det finnes også et aktivitetsbasseng.

Store leiligheter
Hotellet består av to høye hovedbygninger og flere toetasjes rekkehus. Velger du leilighet mot bassengsiden bor du i to-etasjesbygningnene. Døren mellom en 1-roms og en 2-roms kan åpnes for store familier.

Bestill måltider
Frokostbuffet, halvpensjon med lunsj- eller middagsbuffè eller all inclusive kan bestilles som tillegg.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Vis mindre