Reiser til Kapp Verde - Minirundreise i Senegal fra Boa Vista

Senegal er ett av Afrikas mest spennende land og ligger ikke langt fra Kapp Verde. Denne kombinasjonsreisen gir deg mulighet til å oppleve både safari og strender på en og samme reise. Frodig natur, et fantastisk dyreliv og en fargerik kultur står i fokus i Senegal, mens på Kapp Verde kobler du av med sol og bad ved de vakre strendene.  Les mer

Senegal er ett av Afrikas mest spennende land og ligger ikke langt fra Kapp Verde. Denne kombinasjonsreisen gir deg mulighet til å oppleve både safari og strender på en og samme reise. Frodig natur, et fantastisk dyreliv og en fargerik kultur står i fokus i Senegal, mens på Kapp Verde kobler du av med sol og bad ved de vakre strendene. 

 
Senegal er omtrent på størrelse med Storbritannia og hovedstaden Dakar ligger rett innenfor Kapp Verde-øyene, på det afrikanske kontinentets vestlige odde. I Senegal blir du med på en safari til viltreservatet Bandia der det er gode muligheter for å se sjiraffer, neshorn, bøfler og strutser under de mektig baobab- og akasietrærne samt en fuglesafari med "pirogbåter" i Djoudj National Park. Det å se ville dyr i naturlige omgivelser er en fantastisk opplevelse, men dette er bare et av reisens mange høydepunkter. 
 
Verdensarvsjø og saltvannsinnsjø
Det er kun en kort båttur fra Dakar til Île de Goree som står på UNESCOS verdensarvliste. Her kan du vandre rundt i de bilfrie gatene som er omgitt av kolonihus og besøke kunstatelierer eller House of slaves, et museum som viser slavehandelens historie. Tilbake på fastlandet fortsetter reisen med en tur rundt den rosaskimrende saltvannssjøen Lac Rose. Etter et bad her kan du vandre over sanddynene og ned til havet. 
 
Ørkenleirer og småbysjarm
En av nettene sover du i en enkel teltleir midt ute blant ørkenens gylne sanddyner, og i den sjarmerende byen Saint Louis kjører du med hest og vogn gjennom de gamle kvartalene. Her preges den stilfulle arkitekturen fortsatt av at byen var de franske koloniherrenes hovedstad i Senegal 1973–1960. Minirundreisen avsluttes med en byrundtur og overnatting i den nåværende hovedstaden Dakar. 

Praktisk om reisen
Minirundreisen gir deg 5 dager (4 overnattinger) i Senegal. Du bestiller den som en del av en 2-ukers kombinasjonsreise, der du bor 8 netter på Blue Village Riu Karamboa på øya Boa Vista. Flyet til Senegal går via øya Santiago der du avhengig av flytidene eventuellt tilbringer en natt på hotell i byen Praia på utreisen og/eller hjemreisen. I Senegal har du tilgang til en engelsktalende guide. En oversikt over minirundreisens opplegg - med innholdet i Senegal dag for dag får du under fliken "Fakta" over. Programmet gjelder med forbehold om andre flytider. 
 
Star Tours service
På Boa Vista har du tilgang til vår guideservice som du kan lese mer om i hotellpresentasjonen. I Senegal kan du kontakte en engelsktalende guide. Både på Santiago og i Senegal tar vår lokale samarbeidspartner hånd om transporten til og fra hotellene hvis du bestiller transport. På hele reisen kan du benytte deg av nummeret til vår servicetelefon. 
 
Mat og utflukter inkludert
Alle måltider og utflukter i Senegal samt all inclusive på Blue Village Riu Karamboa er inkludert.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: