Star Tours Kapp Verde

Reiser til Kapp Verde

Kapp Verdes endeløse strender og solsikre klima passer for deg som vil koble av og "bare være" på ferie. Du kan spasere i timesvis langs lyse strender, lese feriebøkene under en parasoll, windsurfe, spise dagferske skalldyr og bli med på spennende utflukter på land og til havs. Vi tilbyr hotell med fin beliggenhet ved strendene.  Les mer

Kapp Verdes endeløse strender og solsikre klima passer for deg som vil koble av og "bare være" på ferie. Du kan spasere i timesvis langs lyse strender, lese feriebøkene under en parasoll, windsurfe, spise dagferske skalldyr og bli med på spennende utflukter på land og til havs. Vi tilbyr hotell med fin beliggenhet ved strendene. 

Velg din favorittøy
Øyene Boa Vista og Sal er våre solsikre magneter i Kapp Verde. Hit reiser flere og flere som vil oppleve noe nytt og samtidig bo bra. Du kan velge mellom flere store resorthotell for familier der det alltid finnes noe å gjøre og små bed & breakfasts nær hverdagslivet. 

Boa Vista
Star Tour er den eneste norske charterarrangørene som flyr til Boa Vista. Det er god plass på strendene og våre konsepthotell ClubHotel Riu Karamboa og Riu Touareg har alt fra store bassengområder til restauaranter og morsomme aktiviteter for barn. Det er også mulig å trene og spille tennis. Bo ved fiskerlandsbyen Sal Rei eller ved øyas fineste strand Santa Monica. 

Sal
Øya Sals sjarmerende badested heter Santa Maria. Her finner du gode fisk- og skalldyrrestauranter, små håndverksboder og musikkbarer. Velger du Blue Star Oasis Salinas Sea bor du nær både stranden og sentrum. 

Reis en uke eller to
Å reise til Kapp Verde er perfekt hvis du bare vil ta en ukes paise fra vintermørket. Ettersom tidsforskjellen ikke er så stor trenger du heller ikke bekymre deg om jetlag. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Kapp Verde

  • Boa Vista

    Boa Vista

    Vi er den eneste charterarrangøren som flyr til denne solsikre og fredelige øya Boa Vista. Bo i fiskerlandsbyen Sal Rei, på vårt RIU like utenfor eller ved øyas fineste strand Santa Monica.

  • Sal

    Sal

    Sal er er en solsikker øy med Kapp Verdes mest velutviklede badested - Santa Maria. Her tilbyr vi alt fra familiehotell til sjarmerende hotell med fokus på par.