Star Tours Kapp Verde

Reiser til Kapp Verde

Kapp Verdes endeløse strender, solsikre klima og førsteklasses hoteller passer for deg som vil koble av og "bare være" på ferie. Du kan spasere i timesvis langs lyse strender, lese feriebøkene under palmene, snorkle, spise dagferske skalldyr og bli med på spennende utflukter på land og til havs.  Les mer

Kapp Verdes endeløse strender, solsikre klima og førsteklasses hoteller passer for deg som vil koble av og "bare være" på ferie. Du kan spasere i timesvis langs lyse strender, lese feriebøkene under palmene, snorkle, spise dagferske skalldyr og bli med på spennende utflukter på land og til havs. 

Flere og flere oppdager at Kapp Verde er perfekt selv om du bare vil ta en ukes pause fra vintermørket. Ettersom tidsforskjellen ikke er så stor behøver du heller ikke bekymre deg for jetlag. 

Vi flyr til øyene Boa Vista og Sal. På begge øyene har vi Blue Village-anlegg for alle aldre og mange andre moderne resorthotell med et stort utvalg av fasiliteter og ting å gjøre. Et av dem er hotellbyen Riu Touareg nær den urørte stranden Santa Monica på Boa Vista. Vil du bo nær en liten by med restauranter og små gater kan du velge Blue Star Oasis Salinas Sea med fin beliggenhet nær Santa Maria på Sal. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Kapp Verde

  • Sal

    Sal

    Sal er er en solsikker øy med landets mest velutviklede badested - Santa Maria. Her tilbyr vi alt fra familievennlige hotell til sjarmerende hotell med fokus på par.

  • Boa Vista

    Boa Vista

    Vi er den eneste charterarrangøren som flyr til denne solsikre og fredelige øya Boa Vista. Bo i fiskerlandsbyen Sal Rei på vår Blue Village like utenfor eller ved øyas fineste strand Santa Monica.