Star Tours Riu Touareg SSSS+

Riu Touareg SSSS+

All inclusive ved stranden sør på Boa Vista

Hotell Riu Touareg ligger sydvest på Boa Vista, rett ved den delen av Santa Monica-stranden som heter Praia Lacacão. Her bor du nær stranden med stort bassengområde, aktiviteter for alle aldre og all inclusive 24 timer i døgnet.  Vis mer

Hotell Riu Touareg ligger sydvest på Boa Vista, rett ved den delen av Santa Monica-stranden som heter Praia Lacacão. Her bor du nær stranden med stort bassengområde, aktiviteter for alle aldre og all inclusive 24 timer i døgnet. 

Det store bassengområdet ligger rett ved stranden. Hovedbassenget er oppvarmet om vinteren og har nedsunket bassengbar.

Soning
På Riu Touareg er et stort hotell med to deler, en offentlig sone der alle er velkomne og en sone kun for voksne. Restaurantene, kveldsunderholdningen og de fleste av aktivitetene arrangeres på på delen som er for alle.

Den barnefrie sonen, Riu Touareg Couples, ligger nærmest stranden. Den preges av en rolig, voksen atmosfære og har et eget basseng med boblebad og snackbar.

Spa, treningsrom og tennis
Du finner alt fra spa med en rekke behandlinger, massasje og badstue til nattklubb og karaokebar. Vi du trene finnes det både tennisbaner, bordtennis og treningsrom. Strandvolleyball og ulike vannaktiviteter på stranden.

Barna har sitt eget RiuLand med lekeplass og to barnebasseng som er oppvarmet om vinteren. 

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Vis mindre