BlueStar
Prisgunstig hotell med familieaktiviteter

Riu Touareg SSSS+

Nybygd all inclusive-hotell med enestående beliggenhet

Vårt Blue Star-hotell Riu Touareg ligger sydvest på Boa Vista, rett ved den delen av Santa Monica-stranden som heter Praia Lacacão. Her bor du nær stranden med stort bassengområde, aktiviteter for alle aldre og all inclusive. Les mer

Vårt Blue Star-hotell Riu Touareg ligger sydvest på Boa Vista, rett ved den delen av Santa Monica-stranden som heter Praia Lacacão. Her bor du nær stranden med stort bassengområde, aktiviteter for alle aldre og all inclusive.

Bassengområdet er stort og ligger rett ved stranden. Hovedbassenget er oppvarmet om vinteren og har nedsunket bassengbar.

Spa, treningsrom og tennis
På Riu Touareg finner du alt fra spa med en rekke behandlinger, massasje og badstue til nattklubb og karaokebar. Vi du trene finnes det både tennisbaner, bordtennis og treningsrom. Strandvolleyball og ulike vannaktiviteter på stranden.

Play Hotel, frokostparty og minidisco
Bli med barna til vårt fantasifulle Play Hotel - det er åpent hver dag og her møter du ofte vårt eget personale. Flere ganger i uken arrangerer vi familieaktiviteter og da er også større barn og foreldre velkommen. Barna har sitt eget Riu Land med lekeplss og to barnebassenger som er oppvarmet om vinteren.

Det arrangeres dag- og kveldsunderholdning for alle aldre hver dag.

Hotellet har fire restauranter og flere barer. I tillegg til hovedrestauranten Santo Antão finnes det tre bufférestauranter med ulike temaer. Les mer om al inclsive nedenfor.

Grunnpris:
Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: