Star Tours ClubHotel Riu Karamboa SSSS

ClubHotel Riu Karamboa SSSS

Populært all inclusive-hotell ved en milelang sandstrand

Blue Village ClubHotel Riu Karamboa på Boa Vista er et av Kapp Verdes mest populære hotell og har mange tilbakevendende gjester. Hotellet passer både barnefamilier og par med sitt høye servicenivå og fine blanding av aktiviteter og avkobling. All inclusive er inkludert.  Vis mer

Blue Village ClubHotel Riu Karamboa på Boa Vista er et av Kapp Verdes mest populære hotell og har mange tilbakevendende gjester. Hotellet passer både barnefamilier og par med sitt høye servicenivå og fine blanding av aktiviteter og avkobling. All inclusive er inkludert. 

Hotellet er noe utenom det vanlige og ligner et sandslott der det ligger ved den milelange stranden Praia de Chaves. Velg mellom dobbeltrom eller familierom, alle med balkong eller markbalkong. 

Med sans for hver minste detalj
Vi i Star Tour er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. 

Spa, treningsrom og tennis
Her finnes det aktiviteter og trening for hele familien. Noen eksempler:

  • Tennis og fotball
  • Treningsrom og strandvolleyball
  • Stort bassengområde ved stranden
  • Spa, massasje, tennis og treningsrom
  • Barneklubber og lekeplass

... og mye annet.

Bamseklubben
RiuLands klubbhus er bygget som en krabbe, noe som er populært hos barna.

Mat og drikke
All inclusive fra fire restauranter og fire barer er inkludert. Fra baren ved resepsjonen og den store scenen har du utsikt over hotellet, havet og solnedgangen i vest.

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Vis mindre