Star Tours Boa Vista

Reiser til Boa Vista

Boa Vistas kjennetegn er sandstrender så langt øyet kan se. Denne solsikre øya i Kapp Verde er perfekt for familier og alle andre som vil ha en avslappet ferie. Du kan bo på all inclusive-hotell som RIU, eller små hotell nær hverdagslivet i fiskerlandsbyen Sal Rei. Les mer

Boa Vistas kjennetegn er sandstrender så langt øyet kan se. Denne solsikre øya i Kapp Verde er perfekt for familier og alle andre som vil ha en avslappet ferie. Du kan bo på all inclusive-hotell som RIU, eller små hotell nær hverdagslivet i fiskerlandsbyen Sal Rei.

Strender, surfing og bassenger
Til den rolige, vakre og solrike øya Boa Vista i Kapp Verde er det kun mulig å reise med Star Tour. På strendene er det god plass til alle og på våre konsepthotell RIU finner du alt fra store bassenger til barneaktiviteter og trening. Du kan også benytte anledningen til å ta et kitesurfingkurs eller bli med på dyphavsfiske.  

Det rette stedet å slappe av
I den lille søvnige fiskerlandsbyen Sal Rei havner du midt i det lokalbefolkningens hverdag.  Sett deg på en av restaurantene og bestill krabbe eller grillet tunfisk. Øyas vakreste strender ligger ved Santa Monica på Boa Vistas sørlige del. Her ligger også vårt RIU-hotell midt på stranden. 
 
Velg hotellet som passer deg!
Under lenkene kan du lese mer om våre reiser til Boa Vista og de beste hotellene
 • ClubHotel Riu Karamboa – en egen liten ferieverden med store bassenger, bufféer, treningsrom og underholdning. Kun 10 minutter fra flyplassen. All inclusive er inkludert. 
 • Riu Touareg – med både aktivitetsbassener og rolige soner bare for voksne. Maten får topp score av gjestene. 
 • Ca'Nicola og flere andre små trivelige hotell inne i landsbyen Sal Rei
Skjul

Beregnet flytid:

Utreise ca. 9 t 15 min, hjemreise 8 t 55 min. Fra Oslo/Gardermoen.

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Boa Vista

 • Sal Rei

  Sal Rei

  Sal Rei er en fredelig liten havneby med hverdagsliv, fiskebåter og rundt 15 restauranter. Ved stranden et stykke unna ligger Riu Karamboa med all inclusive, spa og store bassenger.

 • Santa Monica

  Santa Monica

  Ved den milelange stranden i Santa Monica på Boa Vista ligger det store moderne Riu Touareg med bassenger, spa, treningsrom og første klasses all inclusive. På hotellet finnes det også et eget område kun for voksne.