Star Tours Kapp Verde

Reiser til Kapp Verde

Kapp Verdes endeløse strender, solsikre klima og førsteklasses hotell passer for deg som vil koble av og "bare" være på ferie. Du kan vandre langs lyse strender i timevis, lese bøker under palmene, snorkle, spise dagferske skalldyr og dra på spennende utflukter på land og til havs. Les mer

Kapp Verdes endeløse strender, solsikre klima og førsteklasses hotell passer for deg som vil koble av og "bare" være på ferie. Du kan vandre langs lyse strender i timevis, lese bøker under palmene, snorkle, spise dagferske skalldyr og dra på spennende utflukter på land og til havs.

Øya Boa Vista er vårt store trekkplaster i Kapp Verde. Her har vi Blue Village-anlegg for alle aldre og mange andre moderne resorthotell med et stort utvalg av fasiliteter og aktiviteter.

Allerede nå kan du sikre deg plass på våre mest populære hotell. I begynnelsen av april lanserer vi flere bosteder samt spennende kombinasjonsreiser for deg som vil oppleve andre øyer i øygruppen eller ta en minirundreise i Senegal.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Kapp Verde

 • Boa Vista
  Boa Vista
  Boa Vista

  Boa Vista

  Vi er det eneste charterselskapet som flyr deg til denne solsikre og fredlige øya. Her kan du bo i fiskerlandsbyen Sal Rei, på vårt Blue Village like utenfor eller ved øyas fineste strand Santa Monica.

 • Sal
  Sal
  Sal

  Sal

  Sal er øya der sol- og badeturismen begynte på Kapp Verde. Her finner du alt fra familievennlige Blue Village og Blue Star til sjarmerende hotell med fokus på par.