Star Tours Italia

Reiser til Italia

Reis til Italia hvis du vil oppleve mat, kultur og solrike dager. På Sicilia og Sardinia kan du velge mellom små badesteder, romantiske landsbyer og en rekke fine hotell, deriblant vårt nye Blue Village på Sardinia.  Les mer

Reis til Italia hvis du vil oppleve mat, kultur og solrike dager. På Sicilia og Sardinia kan du velge mellom små badesteder, romantiske landsbyer og en rekke fine hotell, deriblant vårt nye Blue Village på Sardinia. 

Vi er den eneste skandinaviske turoperatøren på de fine sandstrendenes øy Sardinia. Den sjarmerende lille byen Alghero er basen vår, men vi har også flere andre fredelige badesteder. I Porto Conte, like utenfor Alghero, ligger vårt nye Blue Village Baia di Conte med treningstimer for voksne og aktiviteter for barn og unge. 

På Sicilia, Middelhavets største øy, kan vi tilby hyggelige badesteder, den romantiske byen Taormina og muligheten til å kombinere sol og bad med en reise med søsterselskapet TEMA. Velg mellom to iinholdsrike guidede rundreiser og to bilrundreiser på egen hånd.

Du får oppleve natur og kultur på det italienske fastlandet med TEMAs rundreiser. På tema.startour.no kan du lese om mat-, vin-, sykkel- og fotturer, men også uforglemmelige opplevelser med kunst og kultur på reiser som Roma, Firenze og Venezia - en togreise gjennom Italia, Fottur på Sorrentohalvøya med CapriSykkeltur i Sør-Toscana og Vinvandring i Piemonte.  

Skjul

Star Tours Italia