Star Tours Italia

Reiser til Italia

På Sicilia, Middelhavets største øy, kan vi tilby hyggelige badesteder, den romantiske byen Taormina og muligheten til å kombinere sol og bad med ikke mindre enn to rundreiser med TEMA. Våre populære bilrundreiser på Sicilia er en annen måte å se seg rundt på øya på. Den ene går rundt størsteparten av Sicilia og den andre går til Calabria på fastlandet. Les mer

På Sicilia, Middelhavets største øy, kan vi tilby hyggelige badesteder, den romantiske byen Taormina og muligheten til å kombinere sol og bad med ikke mindre enn to rundreiser med TEMA. Våre populære bilrundreiser på Sicilia er en annen måte å se seg rundt på øya på. Den ene går rundt størsteparten av Sicilia og den andre går til Calabria på fastlandet.

På Sardinia, kjent for sine fine sandstrender, er vi den eneste skandinaviske charterarrangøren. Den sjarmerende lille byen Alghero er basen vår, men vi tilbyr flere fredelige badesteder, blant annet småbyidyllen Castelsardo. Vi har dessuten to bilrundreiser, den ene i kombinasjon med den franske naboøya Korsika.

Du får oppleve natur og kultur på det italienske fastlandet med TEMAs rundreiser. På tema.startour.no kan du lese om mat-, vin-, sykkel- og fotturer, men også uforglemmelige opplevelser med kunst og kultur på reiser som Tre italienske perler med tog, Fottur på Sorrentohalvøya med Capri, Fottur i Toscana og Sykkeltur i Sør-Toscana.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Italia

  • Sardinia

    Sardinia

    Sardinia lokker med grønne fjell, olivenlunder, sjarmerende småbyer og lange strender. Velg mellom den sjarmerende småbyen Alghero, rolige badesteder og vår bilrundreise på Sardinia eller naboøya Korsika.

  • Sicilia

    Sicilia

    Sicilia er Middelhavets største øy og frister med badestrender, kulturskatter, motebutikker og delikat italiensk mat. Du kan velge mellom seks reisemål, bilrundreiser, TEMA-reiser og utvalgte hoteller i alle kategorier fra Familiefunn til De Luxe.