Italia

Reis til Italia hvis du vil oppleve mat, kultur og solrike dager. På Sicilia og Sardinia kan du velge mellom små badesteder, romantiske landsbyer og en rekke fine hotell, deriblant vårt populære Blue Village Family Life på Sardinia.  Les mer

Reis til Italia hvis du vil oppleve mat, kultur og solrike dager. På Sicilia og Sardinia kan du velge mellom små badesteder, romantiske landsbyer og en rekke fine hotell, deriblant vårt populære Blue Village Family Life på Sardinia. 

Solfylte Sardinia
Vi er den eneste skandinaviske turoperatøren på de fine sandstrendenes øy Sardinia. Den sjarmerende lille byen Alghero er basen vår, men vi har også flere andre fredelige badesteder. I Porto Conte, like utenfor Alghero, ligger vårt fine Blue Village Family Life Baia di Conte med kostnadsfrie barneklubber som Bamse Club, flere treningstimer og enda større fokus på mat og drikke. Du kan kombinere en sol- og badeuke med en sykkeltur, en rundreise eller en bilrundreise. Les mer om TEMAs reiser under lenken.

Bad og kultur på Sicilia
På Middelhavets største øy kan vi tilby hyggelige badesteder, den romantiske byen Taormina og muligheten til å kombinere sol og bad med en reise med søsterselskapet TEMA. Velg mellom to innholdsrike guidede rundreiser og to bilrundreiser på egen hånd.

TEMA Italia
Du får oppleve natur og kultur på det italienske fastlandet med TEMAs rundreiser. På tema.startour.no kan du lese om mat-, vin-, sykkel- og fotturer, men også uforglemmelige opplevelser med kunst og kultur på reiser som Italienske nytelser – opera, vin og delikatesser, Fottur på Sorrentohalvøya med CapriSykkeltur i Puglia og Vinvandring i Piemonte.  

Skjul