Star Tours Kolymbia

Reiser til Kolymbia

Kolymbia er en gresk ferieby i fredelige omgivelser nær stranden. Her tilbringer du ferien på nye resorthotell med all inclusive eller halvpensjon. Velg mellom familiekonsept som Blue Village og Blue Star men også et femstjerners Blue Couples for voksne uten barn. Les mer

Kolymbia er en gresk ferieby i fredelige omgivelser nær stranden. Her tilbringer du ferien på nye resorthotell med all inclusive eller halvpensjon. Velg mellom familiekonsept som Blue Village og Blue Star men også et femstjerners Blue Couples for voksne uten barn.

Feriestedet ligger i Afandoubukta, sør for Rhodos by, med hav og grønnkledde fjell som naboer. Ved stranden, som består av rullestein og grovkornet sand, kan du leie pedalbåter og kanoer eller ta en båttur til naturstranden Tsambika som ligger rett rundt neste odde.

Kafeer og småbutikker
Kolymbias hovedgate er en flere kilometer lang allé med eukalyptustrær. Den fører ned til det krystallklare havet og kantes av kafeer, restauranter og butikker med alt fra lokalprodusert olivenolje og eddik til stråhatter og bikinier.

Anbefalte hotell

Utfluktstips
  • Prøve-dykking i vakkert miljø
  • Båttur til Marmaris i Tyrkia med basarshopping
  • Dagsutflukt til Lindos og Rhodos by
  • Les mer under utflukter

 

Oppdag Rhodos med leiebil
Vil du se mer av Rhodos kan du allerede hjemmefra bestille leiebil. Det er bare 13 km til Rhodos by med sitt store utvalg av shopping og severdigheter.

Kombiner med TEMA
Vil du oppleve enda mer av Rhodos' natur, bukter og småbyer? Da kan du bli med på TEMAs Fottur på Rhodos. Turen varer i en uke og kan kombineres med uke på valgfritt hotell i Kolymbia.

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 4 t 15 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Ca. 45 min fra flyplassen til første hotellstopp. Vis mer

Ca. 45 min fra flyplassen til første hotellstopp.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: