Kolymbia

Kolymbia er en gresk ferieby i fredelige omgivelser nær stranden. Her tilbringer du ferien på nye resorthotell med all inclusive eller halvpensjon. Velg mellom familiekonsept som Blue Village og Blue Star men også et 5-stjerners Sensimar for voksne uten barn. Les mer

Kolymbia er en gresk ferieby i fredelige omgivelser nær stranden. Her tilbringer du ferien på nye resorthotell med all inclusive eller halvpensjon. Velg mellom familiekonsept som Blue Village og Blue Star men også et 5-stjerners Sensimar for voksne uten barn.

Feriestedet ligger i Afandoubukta, sør for Rhodos by, med hav og grønnkledde fjell som naboer. Ved stranden, som består av rullestein og grovkornet sand, kan du leie pedalbåter og kanoer eller ta en båttur til naturstranden Tsambika som ligger rett rundt neste odde.

Kafeer og småbutikker
Kolymbias hovedgate er en flere kilometer lang allé med eukalyptustrær. Der ligger det flere kaféer og restauranter side om side ved små butikker som selger alt fra lokalprodusert olivenolje til stråhatter og bikinier. 

Anbefalte hotell
  • Blue Village Family Life Aegean Park med all inclusive, badeland, barneklubber, Bamses svømmeskole, aktiviteter for ungdommer, treningstimer og miljøprofil
  • Blue Village Familiy Life Aegean Blue med all inclusive og samme aktiviteter som nabohotellet (se over)
  • 5-stjerners Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica for voksne som reiser uten barn
  • Blue Star Holiday Village Rhodes med all inclusive, klatrestativ, vin- og kaffebar og et lite badeland 

Utfluktstips

  • Prøve-dykking i vakkert miljø
  • Båttur til Marmaris i Tyrkia med basarshopping
  • Dagsutflukt til Lindos og Rhodos by  

Du kan bestille utfluktene hjemmefra to måneder før du skal reise.

Oppdag Rhodos med leiebil
Vil du se mer av Rhodos kan du allerede hjemmefra bestille leiebil. Det er bare 13 km til Rhodos by med sitt store utvalg av shopping og severdigheter.

Kombiner med TEMA
Vil du oppleve enda mer av Rhodos' natur, bukter og småbyer? Da kan du bli med på TEMAs Fottur på Rhodos. Turen varer i en uke og kan kombineres med uke på valgfritt hotell i Kolymbia.

Skjul