Star Tours Blue Village Atlantica Aegean Park SSSS+

Utflukter fra Hellas

På de fleste av våre reisemål kan du bestille utflukter hjemmefra 60 dager før avreise.

Slik bestiller du

For å bestille en utflukt, klikk på fanen "Min reise" og logg inn med ditt bestillingsnummer.

Type opplevelser

 • BBQ-Cruise på Egeerhavet

  Opplev østkysten av Rhodos

  Båten gjør badestopp utenfor Antony Quinn Bay eller Traganou samt Afandou, Faliraki og Kalithea. Les mer

  Båten gjør badestopp utenfor Antony Quinn Bay eller Traganou samt Afandou, Faliraki og Kalithea.

  Bussen henter deg og kjører deg til Mandrakihavnen i Rhodos by der båten venter og derfra går turen videre langs østkysten. Det første badestoppevet blir enten i Antony Quinn Bay eller ved den vakre rullesteinstranden Traganou. Vi bader direkte fra båten. Deretter fortsetter vi til stranden Stegna der du kan sole deg og bade.   Etter lunsj kjører båten videre mot Afandou Bay og Kalithea der vi bader fra båten før vi returnerer til Mandrakihavnen.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

 • Chill Out

  En eksklusiv dag på havet

  Opplev Rhodos kystlinje fra en luksusyacht! Et avkoblende cruise med sol, bad og lokale delikatesser. Les mer

  Opplev Rhodos kystlinje fra en luksusyacht! Et avkoblende cruise med sol, bad og lokale delikatesser.

  Rhodos er perfekt å utforske fra sjøsiden. Ikke bare for sine fantastiske strender og sitt dramatsike fjellandskap, men også for sin unike historie og alle monumentene. Vi ønskes velkommen om bord med meze og ouzo før vi seiler ut fra Kolombyahavnen. Det blir flere badestopp o get lengre stopp for lunsj og forfriskninger i løpet av dagen. Dagen avsluttes med frukt og musserende vin om bord på båten. Perfekt for par!

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

 • Cruise på Egeerhavet fra Kolymbia

  Opplev østkysten av Rhodos

  Bli med på en herlig dag til havs! Dagen byr blant annet på badestopp ved Anthony Quinn Bay og Tsambika. Les mer

  Bli med på en herlig dag til havs! Dagen byr blant annet på badestopp ved Anthony Quinn Bay og Tsambika.

  Vi seiler fra havnen i Kolymbia og nordover langs østkysten. Det blir et fotostopp utenfor Kalithea før vi fortsetter mot Anthony Quinn Bay der du kan bade fra båten.

  Ved Afandou eller Traganou stopper vi for bad og lunsj om bord. Dagen avsluttes med et badestopp utenfor stranden Tsambika før drar tilbake til havnen i Kolymbia.

  Hvis du bor i Kolymbia er transport til havnen ikke inkludert, du må ta deg til havnen i Kolymbia på egen hånd.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

 • Crystal Blue Cruise

  Båttur for voksne med stopp i vakre badebukter

  Velkommen til en båttur langs Rhodos kyst. Vi stopper i flere trivelige bukter for bad og avkobling på stranden.  Les mer

  Velkommen til en båttur langs Rhodos kyst. Vi stopper i flere trivelige bukter for bad og avkobling på stranden. 

  Reisen begynner i Kolymbias havn og går i behagelig tempo langs kysten. Det blir god tid til å bare slappe av på soldekk eller bade fra båten. I løpet av dagen stopper vi ved Tsambikastranden, en av øyas fineste sandstrender. I tillegg til sol og bad serveres frukt på stranden. 

  Vi reiser videre til Stegna, en liten by ved havet. Her er det mulighet for enda mer bad og det dukes opp med mezeretter og kald ouzo. Deretter går båten hjemover til Kolymbia igjen. 

  Skjul

  Halvdag / Båtturer, vannsport og fiske

 • Dykking

  Prøvedykk i vakkert miljø

  Den velrenommerte arrangøren Waterhoppers tar deg med på en opplevelse du ikke vil glemme med det første. Under trygge forhold får du prøve "riktig" sportsdykking i gruppe. Les mer

  Den velrenommerte arrangøren Waterhoppers tar deg med på en opplevelse du ikke vil glemme med det første. Under trygge forhold får du prøve "riktig" sportsdykking i gruppe.

  Utflukten går til Rhodos østkyst nedenfor Kalithea der klippeformasjonene under havoverflaten viser et særegent landskap og vakre fisker svømmer forbi.

  Alle får tilbud om et såkalt "prøvedykk" med våtdrakt, svømmeføtter, dykkemaske, oksygenbeholdere og regulator, erfarne instruktører lærer deg hvordan du skal håndtere utstyret.

  Det blir felles dykking på et markert område på noen meters dyp. Du får kjenne friheten ved å være vektløs i vannet, samtidig som du puster rolig og behagelig. Du kan studere klippeformasjonene, undervannsvekster og nysgjerrige, små fisker.

  Dersom det bare er du som vil prøve dykking, kan din/dine medreisende bestille utflukten uten dykking.

  Waterhoppers tilbyr også fullstendige sportsdykkerkurs for sertifisering følge PADI-systemet, dersom du får lyst til å lære mer. Du kan bestille ekstra dykk hvis du vil dykke mer med en gang. Skstra dykk bestilles og betales direkte til Waterhoppers, kontakt personalet på båten.

  Skjul

  Heldag / Sport

 • Eventyrsafari

  Off-roadeventyr på Rhodos

  En actionfylt jeeptur der du får oppelve Rhodos heftige natur og fjellandskap. Vi besøker også den populære Sommerfugladalen og gjør et stopp ved havet.  Les mer

  En actionfylt jeeptur der du får oppelve Rhodos heftige natur og fjellandskap. Vi besøker også den populære Sommerfugladalen og gjør et stopp ved havet. 

  Vi kjører på svingete veier gjennom den velkjente 7 Springs Valley og stopper ved en av Rhodos eldste kirker Fountoukli. Deretter kjører vi videre i raskt tempo gjennom Fountoukli-området ned til Fanes Beach.

  På stranden gjør vi en lengre badestopp og det arrangeres en BBQ som kan kjøpes til lunsj. Deretter kjører vi rundt i området ved Sommerfugldalen, et vakkert naturreservat som er hjem for tusenvis av sommerfugler.
   
  Er du fra Lindos gå i stedet tur gjennom Massari og Molana frukthager til 7 Springs Valley og kirken i Fountoukli. Deretter drar vi off-road fra Profitis Ilias en av Rhodos høyeste fjell 798 meter over havet. Vi kommer til den sjarmerende lille landsbyen Appollona hvor du kan spise lunsj på en av tavernaene. Det siste stoppet blir ved øya største innsjø Limni Fragmatos Gadoura.

  Skjul

  Heldag / Natur & friluftsliv

 • Lindos & Rhodos by

  Historie og nåtid i skjønn forening

  På denne utflukten forenes øyas mest kjente og besøkte utflukter. Du får oppleve den hvite byen Lindos med sitt akropolis og alt det beste av Rhodos by. Les mer

  På denne utflukten forenes øyas mest kjente og besøkte utflukter. Du får oppleve den hvite byen Lindos med sitt akropolis og alt det beste av Rhodos by.

  Den lille byen Lindos er berømt for sin geunine greske atmosfære med hvite hus som ser ut som sukkerbiter med de tradisonelle blå vinduskarmene. Det er også en historisk interessant by med et eget akropolis (ordet betyr "byens høyeste punkt") der man finner ruiner av et antikt Athenatempel og mektige forsvarsmurer fra Johannesriddernes tid på øya. Før det blir for varmt bestiger vi akropolishøyden og nyter den storslåtte utsikten over havet og innlandet. Den som ønsker det kan også gå inn på det arkeologiske området (koster ca. seks euro som du selv betaler). Vi rusler ned gjennom byen og får se vakre mosaikkgulv, blomsterdekorerte fasader og damer som sitter utenfor huset sitt og broderer. Nede i sentrale Lindos blir det tid på egen hånd til å spise lunsj og kanskje shoppe litt. Vi går om bord i bussen for å reise til øyas nordlige del og Rhodos by. Bussen kjører oss til den gamle bymuren der vi går av bussen for å spasere gjennom den gamle bydelen. Denne delen av Rhodos by er som et eneste stort friluftsmuseum av murer med byporter, klokketårn, bysantinske kirker og flere moskéer. Langs den berømte "Riddergaten" ligger det et palass og herberge fra Johannesriddernes tid på Rhodos 1306–1519. Etter rundvandringen får du tid på egen hånd til å vandre rundt i de pittoreske gatene før vi avslutter dagen med en sightseeing med buss gjennom byens nyere deler og opp til Monte Smith. På grunn av sin beliggenhet på en høyde, blir den kalt for byens akropolis, og her vil du nok ta frem kameraet for å forevige utsikten.

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

 • Naboøya Symi

  Pittoresk havn og idyllisk kloster

  Når du kommer med båten til Symis havn er det nesten som å gli inn i en romantisk filmkulisse. Opplev en rolig øy med pastellfargede bygninger og kloster. Les mer

  Når du kommer med båten til Symis havn er det nesten som å gli inn i en romantisk filmkulisse. Opplev en rolig øy med pastellfargede bygninger og kloster.

  Symi er Rhodos' nærmeste naboøy og båten tar oss dit på ca. to timer. Vi anbefaler at du står klar med kameraet når vi nærmer oss havnen. Det er spesielt vakkert å se bebyggelsen fra havet. Symi var en ganske velstående øy på grunn av inntekter fra skipsbygging og svampfiske. Det finnes derfor mange flotte villaer der og palasser fra 1800-tallet. På grunn av lavkonjunktur i skipsbransjen ble mange av de vakre husene forlatt. Vi kommer oss til sørsiden av øya, og til det vakre klosteret Panormitis. Der kan du nyte den stemningsfulle atmosfæren, den sorthvite mosaikken i klostergården og den utsøkte, lille ortodokse kirken som er fylt av ikoner og duft av røkelse. I Symi by får vi god tid til å rusle rundt i de små områdene med trapper. Her finnes et småbutikker og vi spiser lunsj på egen hånd på en av de koselige tavernaene. Vil du bade så anbefaler vi at du tar taxi til stranden Pedi Beach. Vi reise tilbake til Rhodos med en behagelig ro fra denne genuine øya.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

 • Orca glassbunnnbåt - billett

  Ansikt til ansikt med havets innbyggere – uten å bli våt

  Med Orca glassbunnbåt får du et innblikk i det fascinerende livet under vann langs kysten av Rhodos. Det beste av alt er at du ikke engang blir våt – du ser alt gjennom vinduet. Les mer

  Med Orca glassbunnbåt får du et innblikk i det fascinerende livet under vann langs kysten av Rhodos. Det beste av alt er at du ikke engang blir våt – du ser alt gjennom vinduet.

  Velkommen ombord på Orcas moderne glassbunnbåt. Her kan du lene deg komfortabelt tilbake og se på de vakre omgivelsene rundt kysten av Rhodos – gjennom vinduet! Glassgulvet i båten er 2 x 3 meter stort og blant det største du kan finne på slike båter. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve livet under vann – velkommen om bord! Båtturen tar ca. 30 minutter.

  Skjul

  Halvdag / Entré & billett

 • Seiltur

  Vind i seilene

  På denne utflukten seiler vi med en liten silbåt med egen skipper, og det er maks 10 personer per båt. Les mer

  På denne utflukten seiler vi med en liten silbåt med egen skipper, og det er maks 10 personer per båt.

  Bli med på en eksklusiv seiltur med båten Estella. Dagen byr på flere badestopp, blant annet ved Afandous spennende grotter og ved den fine Anthony Quinn Bay. Turen går langs østkysten og ved Ladiko Bay stanser vi for en enklere lunsj om bord. En avkoblende dag til hav der vi nyter utsikten langs kysten og sol og bad.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

 • Sjørøvere på Middelhavet

  Familievennlig sjørøvereventyr

  Bli med og være sjørøver for en dag. En herlig bårttur for deg som reiser med barn! Les mer

  Bli med og være sjørøver for en dag. En herlig bårttur for deg som reiser med barn!

  Vi seiler ut fra havnen i Kolymbia med sjørøverskipet vårt. Aktivitetslederne våre arrangerer lek og moro med barna på båten.

  Det blir to badestopp i løpet av dagen.

  Skip o'hoi! Utflukten kan kun bestilles fra Blue Village, Blue Star og Holiday Village-hoteller.

  Skjul

  Halvdag / Båtturer, vannsport og fiske

 • Sommerfugldalen & Chalki

  Båttur til en fredelig øy er inkludert

  I Sommerfugldalen kan du se store flokker av sommerfugler som løfter seg fra trærne ved en rolig bekk. Deretter går turen videre med båt til den pittoreske naboøya Chalki. Les mer

  I Sommerfugldalen kan du se store flokker av sommerfugler som løfter seg fra trærne ved en rolig bekk. Deretter går turen videre med båt til den pittoreske naboøya Chalki.

  Den berømte Sommerfugldalen er et av de fredeligste og vakreste stedene på Rhodos. Et lite vannfall bruser stille og en liten bekk som du krysser ved hjelp av små broer, bukter seg gjennom skogen. I sommermånedene juni til september lokkes tusenvis av sommerfugler hit av trærnes søte kvae. Her får vi oppleve stillheten om morgenen når det er svalt. Deretter kjører utfluktsbussen til havnen der vi skal ta båt over til Chalki, en av de nærmeste naboøyene i vest. Når båten kommer inn i havnebyen Nimporio, ser du husene som "klatrer" oppover fjellsiden, nesten som benkene i et amfiteater. Øya var en gang et blomstrende sentrum for svampfiske, i dag er det en fredelig øy med bare noen hundre innbyggere. Her vandrer vi rundt og beundrer kirken Agios Nikolaos' vakre mosaikker av svarthvite steiner. Kirkens praktfulle klokketårn la du sikkert merke til da vi la til i havnen. Vi spiser lunsj på egen hånd. Den som ønsker, kan gå opp til den gamle hovedstaden Chorio. Der finnes det en korsridderborg med en vakkert malt kapellruin. Spaserturen tar nesten en time så du må ha god kondisjon. Ta med vann og solhatt. Etter å ha nytt godt av øyas fredelige og genuine atmosfære, en sterk kontrast til det myldrende Rhodos, reiser vi tilbake til hotellet ditt med båt og buss.

  Skjul

  Heldag / Shopping

 • Syv kilder & Tsambikastranden

  Naturopplevelser og strandliv

  Bli med på en herlig formiddagstur for hele familien. Dagen byr på de syv kildene, fossefall og sol, bad og lek på en av Rhodos fineste strender. Les mer

  Bli med på en herlig formiddagstur for hele familien. Dagen byr på de syv kildene, fossefall og sol, bad og lek på en av Rhodos fineste strender.

  Vi begynner dagen med et besøk ved Epta Piges, de syv kildene. Oppdag den lille kunstige sjøen og fossefallet via den lange, trange og mørke tunnelen der vi vandrer barfote i det iskalde vannet! Vannet er som sagt kaldt i tunnelen og det er helt mørkt før lyset fra den andre siden av tunnelen strømmer inn.

  Når vi kommer ut møtes vi av et lite tjern. Vi fortsetter videre til Tsambikastranden som anses å være en av øyas fineste strender. Stranden ligger i en bukt på østkysten, sør for Rhodos by. Her er sanden lys og finkornet med klart og langgrunt vann. På stranden arrangerer vi leker og aktiviteter for hele familien.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

 • Tyrkia med Marmaris

  Shopping og kultur

  Det tar kun en time med båt til Tyrkia og fargerike Marmaris. Her blir det god tid til å besøke basarer, se de vakre treskutene og slå seg ned på en hyggelig kafé. Les mer

  Det tar kun en time med båt til Tyrkia og fargerike Marmaris. Her blir det god tid til å besøke basarer, se de vakre treskutene og slå seg ned på en hyggelig kafé.

  Båten går fra Rhodos til havnen i Marmaris om formiddagen. Her kan du nyte strandpromenadens kaféer og den sjarmerende småbåthavnen med sine vakre gületbåter i blankpolert tre. Tyrkia er en stor produsent av skinnvarer, smykker og tepper og vi får mulighet til å oppleve dette når vi besøker et gullsenter, en skinnbutikk og en matprodusent. Deretter får du et par timer på egen hånd i den hyggelige byen der du kan shoppe eller prøve tyrkiske kaker. Du kan også bade ved sandstranden. På veien tilbake kan du nyte synet av den tyrkiske kysten som ligger så nær Rhodos.

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

 • Urørte Rhodos

  Natur, kultur og historie

  På denne utflukten får vi oppleve noen av øyas mest kjente severdigheter. Vi får også se små landsbyer og områder som mange andre besøkende ikke får se. Les mer

  På denne utflukten får vi oppleve noen av øyas mest kjente severdigheter. Vi får også se små landsbyer og områder som mange andre besøkende ikke får se.

  I løpet av dagen besøker vi blant annet Kamiros - den antikke byen fra 400-tallet der vi besøker ruinene av Agora og Akropolis. 

  Avheng av hvilken sesong du reiser så besøker vi enten kirken i Filerimos som har en fascinerende historie og vakker arkitektur eller Sommerfugldalen, et vakkert naturområde som hvert år er hjem for migrerende sommerfugler. 

  I landsbyen Embonas får vi vite mer om vinproduksjon og vi spiser en tradisjonell lunsj.  

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

 • VIP Airport Service & Lounge

  VIP-pakke på flyplassen ved hjemreise

  Slipp stress på flyplassen når du reiser hjem. Her kan du bestille en VIP-pakke med mange fordeler.  Les mer

  Slipp stress på flyplassen når du reiser hjem. Her kan du bestille en VIP-pakke med mange fordeler. 

  Pakken inneholder: 

  - Velkomst av personale ved terminalbygningen ved ankomst
  - Ingen ventetid ved sikkerhetskontrollen
  - Prioritert innsjekking
  - Hurtigkø ved håndbagasjekontrollen
  - Hurtigkø ved passkontrollen
  - VIP Lounge

  I VIP Lounge er følgende inkludert:

  - Kaffe, te og brus
  - Snacks og frukt
  - Kostnadsfri WiFi og TV
  - Flyinformasjon
  - Hjelp til gaten
  - Separat transport fra gaten til flyet

  Røyking er ikke tillatt i VIP-loungen, det finnes ingen røykeområder på Rhodos flyplass. 

  Skjul

  Halvdag / Entré & billett