Star Tours Atlantica Aegean Park SSSS+

Utflukter fra Hellas

På de fleste av våre reisemål kan du bestille utflukter hjemmefra 60 dager før avreise.

Slik bestiller du

For å bestille en utflukt, klikk på fanen "Min reise" og logg inn med ditt bestillingsnummer.

Type opplevelser

 • BBQ-Cruise på Egeerhavet

  Opplev østkysten av Rhodos

  Båten gjør badestopp utenfor Antony Quinn Bay eller Traganou samt Afandou, Faliraki og Kalithea. Les mer

  Båten gjør badestopp utenfor Antony Quinn Bay eller Traganou samt Afandou, Faliraki og Kalithea.

  Bussen henter deg og kjører deg til Mandrakihavnen i Rhodos by der båten venter og derfra går turen videre langs østkysten. Det første badestoppevet blir enten i Antony Quinn Bay eller ved den vakre rullesteinstranden Traganou. Vi bader direkte fra båten. Deretter fortsetter vi til stranden Stegna der du kan sole deg og bade.   Etter lunsj kjører båten videre mot Afandou Bay og Kalithea der vi bader fra båten før vi returnerer til Mandrakihavnen.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 49 €
 • Chill Out

  En eksklusiv dag på havet

  Opplev Rhodos kystlinje fra en luksusyacht! Et avkoblende cruise med sol, bad og lokale delikatesser. Les mer

  Opplev Rhodos kystlinje fra en luksusyacht! Et avkoblende cruise med sol, bad og lokale delikatesser.

  Rhodos er perfekt å utforske fra sjøsiden. Ikke bare for sine fantastiske strender og sitt dramatsike fjellandskap, men også for sin unike historie og alle monumentene. Vi ønskes velkommen om bord med meze og ouzo før vi seiler ut fra Kolombyahavnen. Det blir flere badestopp o get lengre stopp for lunsj og forfriskninger i løpet av dagen. Dagen avsluttes med frukt og musserende vin om bord på båten. Perfekt for par!

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 65 €
 • Cruise på Egeerhavet fra Kolymbia

  Opplev østkysten av Rhodos

  Bli med på en herlig dag til havs! Dagen byr blant annet på badestopp ved Anthony Quinn Bay og Tsambika. Les mer

  Bli med på en herlig dag til havs! Dagen byr blant annet på badestopp ved Anthony Quinn Bay og Tsambika.

  Vi seiler fra havnen i Kolymbia og nordover langs østkysten. Det blir et fotostopp utenfor Kalithea før vi fortsetter mot Anthony Quinn Bay der du kan bade fra båten. Ved Afandou eller Traganou stopper vi for bad og lunsj om bord. Dagen avsluttes med et badestopp utenfor stranden Tsambika før drar tilbake til havnen i Kolymbia.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 47 €
 • Dykking

  Prøvedykk i vakkert miljø

  Den velrenommerte arrangøren Waterhoppers tar deg med på en opplevelse du ikke vil glemme med det første. Under trygge forhold får du prøve "riktig" sportsdykking i gruppe. Les mer

  Den velrenommerte arrangøren Waterhoppers tar deg med på en opplevelse du ikke vil glemme med det første. Under trygge forhold får du prøve "riktig" sportsdykking i gruppe.

  Utflukten går til øyas østkyst nedenfor Kalithea der klippeformasjonene under havoverflaten viser et særegent landskap og vakre fisker svømmer forbi. Alle får tilbud om et såkalt "prøvedykk" med våtdrakt, svømmeføtter, dykkemaske, oksygenbeholdere og regulator, erfarne instruktører lærer deg hvordan du skal håndtere utstyret. Det blir felles dykking på et markert område på noen meters dyp. Du får kjenne friheten ved å være vektløs i vannet, samtidig som du puster rolig og behagelig. Du kan studere klippeformasjonene, undervannsvekster og nysgjerrige, små fisker. Dersom det bare er du som vil prøve dykking, kan din/dine medreisende bestille utflukten uten dykking. Waterhoppers tilbyr også fullstendige sportsdykkerkurs for sertifisering følge PADI-systemet, dersom du får lyst til å lære mer. Du kan bestille ekstra dykk hvis du vil dykke mer med en gang. Skstra dykk bestilles og betales direkte til Waterhoppers, kontakt personalet på båten.

  Skjul

  Heldag / Sport

 • Falirakis badeland - inngangsbillett

  Bølgebasseng, sjørøverskip og Lazy River

  Du kan kjøpe billetter hos Star Tour til Rhodos' største og mest fartsfylte badeland. Hele familien får en dag med lek og latter. Les mer

  Du kan kjøpe billetter hos Star Tour til Rhodos' største og mest fartsfylte badeland. Hele familien får en dag med lek og latter.

  For barn i alle aldre – og voksne som liker å være litt barnslige – er den store badeparken i Faliraki en attraksjon du ikke bør gå glipp av. Her finnes det mange ulike attraksjoner, fra bølgebasseng og kule vannrutsjebaner for de tøffeste, til "snillere" baner og plaskebassenger. Du kan også flyte stille avgårde på en kunstig elv eller holde deg fast i et sjørøverskip. Det finnes mange grøntområder som passer til piknik eller serveringssteder. Star Tour selger billetter til parken. Du tar deg til badelandet på egenhånd.

  Skjul

  Heldag / Entré & billett

  Pris fra 22 €
 • Gresk aften

  Sang, mat og dans i en sjarmerende landsby

  Vi deltar på en fest i byen Salakos der det serveres vellaget, gresk husmannskost og vin mens dansere og musikere underholder. Les mer

  Vi deltar på en fest i byen Salakos der det serveres vellaget, gresk husmannskost og vin mens dansere og musikere underholder.

  Gresk mat, musikk og dans er noe du må få med deg når du besøker dette landet.  På veien til Salakos passerer vi et vakkert landskap, kantet med olivenlunder og fjell.

  Vi deltar på en fest på Swedco Farm i Sakalos. Vi begynner kvelden med en omvisning på gården der de dyrker sine egne råvarer, blant annet egenprodusert olivenolje, tomater, paprika og krydder. Du kan også prøvesmake gårdens hjemmelagede vin.

  Deretter nyter vi en tradisjonell gresk 3-retters middag med drikke mens dansere og musikere underholder. 

  Velkommen til en uforglemme

  Skjul

  Kveld / Mat, drikke & underholdning

  Pris fra 47 €
 • Keramikkverksted

  En perfekt utflukt for barnefamilier

  Barna får lære seg om Rhodos keramikk og får eksperimentere med leire og ulike teknikker for å lage sine egen kunstverk med hjelp av personalet i verkstedet. Les mer

  Barna får lære seg om Rhodos keramikk og får eksperimentere med leire og ulike teknikker for å lage sine egen kunstverk med hjelp av personalet i verkstedet.

  Nå vi ankommer keramikkverkstedet får vi lære hvordan keramikk blir til. Vi får blant annet se hvordan man bruker en dreiseskive, hvordan krukkene brennes og de spesielle teknikkene som brukes på Rhodos. Barna kan også utforske sin kreativitet og lage en personlig suvenir å ha med hjem som minne. En kreativ utflukt!

  Skjul

  Halvdag / Mat, drikke & underholdning

  Pris fra 30 €
 • Kveldstur til Rhodos stad

  Middag og shopping

  Bli med på en kveldstur inn til Rhods by og opplev øyas sjarmerende hovedstad. Trivelige gater, gamlebyen, middag og båttur i havnen står på skjemaet. Les mer

  Bli med på en kveldstur inn til Rhods by og opplev øyas sjarmerende hovedstad. Trivelige gater, gamlebyen, middag og båttur i havnen står på skjemaet.

  Kveldsturen innledes med en tur til fots i gamlebyen før det er tid for middag på en tradisjonell restaurant i gamlebyen. Etter middagen får vi en kort omvisning i byen og tid på egen hånd til shopping og severdigheter. Vi avslutter kvelden med en trivelig båttur i havnen.

  Skjul

  Kveld / Historie & kultur

  Pris fra 61 €
 • Lindos & Rhodos by

  Historie og nåtid i skjønn forening

  På denne utflukten forenes øyas mest kjente og besøkte utflukter. Du får oppleve den hvite byen Lindos med sitt akropolis og alt det beste av Rhodos by. Les mer

  På denne utflukten forenes øyas mest kjente og besøkte utflukter. Du får oppleve den hvite byen Lindos med sitt akropolis og alt det beste av Rhodos by.

  Den lille byen Lindos er berømt for sin geunine greske atmosfære med hvite hus som ser ut som sukkerbiter med de tradisonelle blå vinduskarmene. Det er også en historisk interessant by med et eget akropolis (ordet betyr "byens høyeste punkt") der man finner ruiner av et antikt Athenatempel og mektige forsvarsmurer fra Johannesriddernes tid på øya. Før det blir for varmt bestiger vi akropolishøyden og nyter den storslåtte utsikten over havet og innlandet. Den som ønsker det kan også gå inn på det arkeologiske området (koster ca. seks euro som du selv betaler). Vi rusler ned gjennom byen og får se vakre mosaikkgulv, blomsterdekorerte fasader og damer som sitter utenfor huset sitt og broderer. Nede i sentrale Lindos blir det tid på egen hånd til å spise lunsj og kanskje shoppe litt. Vi går om bord i bussen for å reise til øyas nordlige del og Rhodos by. Bussen kjører oss til den gamle bymuren der vi går av bussen for å spasere gjennom den gamle bydelen. Denne delen av Rhodos by er som et eneste stort friluftsmuseum av murer med byporter, klokketårn, bysantinske kirker og flere moskéer. Langs den berømte "Riddergaten" ligger det et palass og herberge fra Johannesriddernes tid på Rhodos 1306–1519. Etter rundvandringen får du tid på egen hånd til å vandre rundt i de pittoreske gatene før vi avslutter dagen med en sightseeing med buss gjennom byens nyere deler og opp til Monte Smith. På grunn av sin beliggenhet på en høyde, blir den kalt for byens akropolis, og her vil du nok ta frem kameraet for å forevige utsikten.

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

  Pris fra 43 €
 • Naboøya Symi

  Pittoresk havn og idyllisk kloster

  Når du kommer med båten til Symis havn er det nesten som å gli inn i en romantisk filmkulisse. Opplev en rolig øy med pastellfargede bygninger og kloster. Les mer

  Når du kommer med båten til Symis havn er det nesten som å gli inn i en romantisk filmkulisse. Opplev en rolig øy med pastellfargede bygninger og kloster.

  Symi er Rhodos' nærmeste naboøy og båten tar oss dit på ca. to timer. Vi anbefaler at du står klar med kameraet når vi nærmer oss havnen. Det er spesielt vakkert å se bebyggelsen fra havet. Symi var en ganske velstående øy på grunn av inntekter fra skipsbygging og svampfiske. Det finnes derfor mange flotte villaer der og palasser fra 1800-tallet. På grunn av lavkonjunktur i skipsbransjen ble mange av de vakre husene forlatt. Vi kommer oss til sørsiden av øya, og til det vakre klosteret Panormitis. Der kan du nyte den stemningsfulle atmosfæren, den sorthvite mosaikken i klostergården og den utsøkte, lille ortodokse kirken som er fylt av ikoner og duft av røkelse. I Symi by får vi god tid til å rusle rundt i de små områdene med trapper. Her finnes et småbutikker og vi spiser lunsj på egen hånd på en av de koselige tavernaene. Vil du bade så anbefaler vi at du tar taxi til stranden Pedi Beach. Vi reise tilbake til Rhodos med en behagelig ro fra denne genuine øya.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 45 €
 • Orca glassbunnnbåt - billett

  Ansikt til ansikt med havets innbyggere – uten å bli våt

  Med Orca glassbunnbåt får du et innblikk i det fascinerende livet under vann langs kysten av Rhodos. Det beste av alt er at du ikke engang blir våt – du ser alt gjennom vinduet. Les mer

  Med Orca glassbunnbåt får du et innblikk i det fascinerende livet under vann langs kysten av Rhodos. Det beste av alt er at du ikke engang blir våt – du ser alt gjennom vinduet.

  Velkommen ombord på Orcas moderne glassbunnbåt. Her kan du lene deg komfortabelt tilbake og se på de vakre omgivelsene rundt kysten av Rhodos – gjennom vinduet! Glassgulvet i båten er 2 x 3 meter stort og blant det største du kan finne på slike båter. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve livet under vann – velkommen om bord! Båtturen tar ca. 30 minutter.

  Skjul

  Halvdag / Entré & billett

  Pris fra 10 €
 • Seiltur

  Vind i seilene

  På denne utflukten seiler vi med en liten silbåt med egen skipper, og det er maks 10 personer per båt. Les mer

  På denne utflukten seiler vi med en liten silbåt med egen skipper, og det er maks 10 personer per båt.

  Bli med på en eksklusiv seiltur med båten Estella. Dagen byr på flere badestopp, blant annet ved Afandous spennende grotter og ved den fine Anthony Quinn Bay. Turen går langs østkysten og ved Ladiko Bay stanser vi for en enklere lunsj om bord. En avkoblende dag til hav der vi nyter utsikten langs kysten og sol og bad.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 60 €
 • Sjørøvere på Middelhavet

  Familievennlig sjørøvereventyr

  Bli med sjørøverne på skattejakt! En herlig bårttur for deg som reiser med barn! Les mer

  Bli med sjørøverne på skattejakt! En herlig bårttur for deg som reiser med barn!

  Vi seiler ut fra havnen i Kolymbia med sjørøverkipet vårt. Aktivitetslederne våre arrangerer lek og moro med barna på båten. Vi stopper ved en strand og det blir både bading og skattejakt. Hvem finner skatten? Skip o'hoi! Utflukten kan kun bestilles fra Blue Village, Blue Star og Holiday Village-hoteller.

  Skjul

  Halvdag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 32 €
 • Sommerfugldalen & Chalki

  Båttur til en fredelig øy er inkludert

  I Sommerfugldalen kan du se store flokker av sommerfugler som løfter seg fra trærne ved en rolig bekk. Deretter går turen videre med båt til den pittoreske naboøya Chalki. Les mer

  I Sommerfugldalen kan du se store flokker av sommerfugler som løfter seg fra trærne ved en rolig bekk. Deretter går turen videre med båt til den pittoreske naboøya Chalki.

  Den berømte Sommerfugldalen er et av de fredeligste og vakreste stedene på Rhodos. Et lite vannfall bruser stille og en liten bekk som du krysser ved hjelp av små broer, bukter seg gjennom skogen. I sommermånedene juni til september lokkes tusenvis av sommerfugler hit av trærnes søte kvae. Her får vi oppleve stillheten om morgenen når det er svalt. Deretter kjører utfluktsbussen til havnen der vi skal ta båt over til Chalki, en av de nærmeste naboøyene i vest. Når båten kommer inn i havnebyen Nimporio, ser du husene som "klatrer" oppover fjellsiden, nesten som benkene i et amfiteater. Øya var en gang et blomstrende sentrum for svampfiske, i dag er det en fredelig øy med bare noen hundre innbyggere. Her vandrer vi rundt og beundrer kirken Agios Nikolaos' vakre mosaikker av svarthvite steiner. Kirkens praktfulle klokketårn la du sikkert merke til da vi la til i havnen. Vi spiser lunsj på egen hånd. Den som ønsker, kan gå opp til den gamle hovedstaden Chorio. Der finnes det en korsridderborg med en vakkert malt kapellruin. Spaserturen tar nesten en time så du må ha god kondisjon. Ta med vann og solhatt. Etter å ha nytt godt av øyas fredelige og genuine atmosfære, en sterk kontrast til det myldrende Rhodos, reiser vi tilbake til hotellet ditt med båt og buss.

  Skjul

  Heldag / Shopping

  Pris fra 42 €
 • Syv kilder & Tsambikastranden

  Naturopplevelser og strandliv

  Bli med på en herlig formiddagstur for hele familien. Dagen byr på de syv kildene, fossefall og sol, bad og lek på en av Rhodos fineste strender. Les mer

  Bli med på en herlig formiddagstur for hele familien. Dagen byr på de syv kildene, fossefall og sol, bad og lek på en av Rhodos fineste strender.

  Vi begynner dagen med et besøk i Sommerfugldalen. Det er en frodig dalgang som er hjem for tusenvis av sommerfugler i sommermånedene.

  Deretter kjører vi til Epta Piges, de syv kildene. Oppdag den lille kunstige sjøen og fossefallet via den lange, trange og mørke tunnelen der vi vandrer barfote i det iskalde vannet! Vannet er som sagt kaldt i tunnelen og det er helt mørkt før lyset fra den andre siden av tunnelen strømmer inn.

  Når vi kommer ut møtes vi av et lite tjern. Vi fortsetter videre til Tsambikastranden som anses å være en av øyas fineste strender. Stranden ligger i en bukt på østkysten, sør for Rhodos by. Her er sanden lys og finkornet med klart og langgrunt vann. På stranden arrangerer vi leker og aktiviteter for hele familien.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 32 €
 • Tyrkia med Marmaris

  Shopping og kultur

  Det tar kun en time med båt til Tyrkia og fargerike Marmaris. Her blir det god tid til å besøke basarer, se de vakre treskutene og slå seg ned på en hyggelig kafé. Les mer

  Det tar kun en time med båt til Tyrkia og fargerike Marmaris. Her blir det god tid til å besøke basarer, se de vakre treskutene og slå seg ned på en hyggelig kafé.

  Båten går fra Rhodos til havnen i Marmaris om formiddagen. Her kan du nyte strandpromenadens kaféer og den sjarmerende småbåthavnen med sine vakre gületbåter i blankpolert tre. Tyrkia er en stor produsent av skinnvarer, smykker og tepper og vi får mulighet til å oppleve dette når vi besøker et gullsenter, en skinnbutikk og en matprodusent. Deretter får du et par timer på egen hånd i den hyggelige byen der du kan shoppe eller prøve tyrkiske kaker. Du kan også bade ved sandstranden. På veien tilbake kan du nyte synet av den tyrkiske kysten som ligger så nær Rhodos.

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

  Pris fra 70 €
 • Urørte Rhodos

  Natur, kultur og historie

  På denne utflukten får vi oppleve noen av øyas mest kjente severdigheter. Vi får også se små landsbyer og områder som mange andre besøkende ikke får se. Les mer

  På denne utflukten får vi oppleve noen av øyas mest kjente severdigheter. Vi får også se små landsbyer og områder som mange andre besøkende ikke får se.

  Vil du oppleve hjertet av Rhodos? På denne utflukten opplever du vestre Rhodos største severdigheter. Samtidig får du se små landsbyer og grønne fjell som mange andre besøkende går glipp av.

  I løpet av daegn besøker vi blant annet Kamiros - den antikke byen fra 400-tallet der vi besøker ruinene av Agora og Akropolis. Det blir også et besøk ved den imponerende borgen Monolithos, den venetianske borgen som ble bygget i 1480 for å beskytte området fra sjørøvere og fiender. Borgen sises å være en av de fire mektigste på Rhodos. Herfra har du panoramautsikt over øya og Egeerhavet. 

  Vi besøker også kirken i Filerimos som har en fascinerende historie og vakker arkitektur, samt Sommerfugldalen, et vakkert naturområde som hvert år er hjem for migrerende sommerfugler. 

  I landsbyen Embonas får vi vite mer om vinproduksjon og vi spiser en tradisjonell lunsj.  

  Velkommen til en innholdsrik utflukt som gir deg mulighet til å oppleve mange av Rhodos gjemte persler sammen med vår kyndige guide. 

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

  Pris fra 60 €