Rodos Palladium SSSSS

Utmerket beliggenhet ved sandstrand

Pris fra
5 253,-6 253,-
24. aug 2014 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
På Rodos Palladium bor du rett ved stranden og du får en opplevelse av luksus allerede ved resepsjonen med sine store greske statuer og velpolerte marmorgolv. Les mer
Pris fra
5 253,-6 253,-
24. aug 2014 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

På Rodos Palladium bor du rett ved stranden og du får en opplevelse av luksus allerede ved resepsjonen med sine store greske statuer og velpolerte marmorgolv.

Her finnes det innendørsbasseng med glasstak og store vinduer mot havet. Ta en avkoblende massasje i hotellets spa og vil du ha mer aktivitet finnes det både tennisbane og trimrom. Det arrangeres aktiviteter og underholdning hver dag.

Bassengområde
Dagene kan nytes ved det store bassengområdet med to bassenger, et barnebasseng, bassengbar under soltak og mange solsenger. På den store plenen med palmer kan du finne din egen oase og slappe av sammen med familien.

Halvpensjon
Halvpensjon med amerikansk frokost og internasjonal middagsbuffé kan bestilles som tillegg. Du kan bytte ut middagen mot lunsj. Det finnes også en à la carte-restaurant som ikke er inkludert i halvpensjon. Den serverer blant annet middelhavsmat samt fisk og skalldyr.

Grunnpris: Innkvartering dobbeltrom, amerikansk frokost.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

    • Sommer 2014

    Sun Palace SSS+

    Splash-hotell med all inclusive nær Faliraki Beach