Star Tours Faliraki

Reiser til Faliraki

Falirakis fire kilometer lange sandstrand har gjort byen til ett av Rhodos mest populære sol- og badereisemål. Faliraki har også et badeland, restauranter, musikkbarer og fornøyelser, men noen områder er også rolige og familievennlige. Blant hotellene finner du et Splash-hotell med eget badeland. Les mer

Falirakis fire kilometer lange sandstrand har gjort byen til ett av Rhodos mest populære sol- og badereisemål. Faliraki har også et badeland, restauranter, musikkbarer og fornøyelser, men noen områder er også rolige og familievennlige. Blant hotellene finner du et Splash-hotell med eget badeland.

Faliraki ligger på østkysten, en drøy mil sør for Rhodos by, og ligger nesten alltid i ly for vind og større bølger. Den lange stranden strekker seg fra landlige omgivelser i nord til den livlige bykjernen i sør.

Både kveldsliv og avkobling
Det store badelandet ligger på en liten høyde i Faliraki. Nærmest småbåthavnen står parasollen tett på stranden og det finnes et stort utvalg av vannaktiviteter. I bar- og restaurantgatene er pulsen høy i juli og august og det finnes mange små butikker. Men bare et lite stykke unna er Faliraki rolig og nesten landlig.

Anbefalte hotell

  • Splash-hotellet Sun Palace med all inclusive og eget badeland
  • Louis Colossos Beach i kategorien Familiefunn
  • 5-stjerners Rhodos Palladium 

Utfluktstips

  • Byvandringer i Rhodos by og Lindos
  • Gresk aften med mat og underholdning
  • Dagstur til Marmaris i Tyrkia
     

Oppdag Rhodos med leiebil
Vil du se mer av Rhodos kan du allerede hjemmefra bestille leiebil. Det er bare 13 km til Rhodos by med sitt store utvalg av shopping og severdigheter.

Kombiner med TEMA
Vil du oppleve enda mer av Rhodos' natur, bukter og småbyer? Da kan du bli med på TEMAs Fottur på Rhodos. Turen varer i en uke og kan kombineres med uke på valgfritt hotell i Faliraki.

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 4 t 20 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet.  Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet. 

Bestill buss til hotellet
Ca. 30–60 min fra flyplassen til første hotellstopp i Faliraki. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere.  

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–3 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles. 

Vis mindre