BlueStar
Prisgunstig hotell med familieaktiviteter

Isida Village SSSS

Meget populært blant barnefamilier

Pris fra
1 978,-3 628,-
15. mai 2014 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Blue Star Isida Village har en meget fin beliggenhet nær stranden. Med sine fem bassengområder, barnebasseng med skyggende tak, mange boalternativer og rolige omgivelser er Isida Village et utmerket valg for både barnefamilier og par. Les mer
Pris fra
1 978,-3 628,-
15. mai 2014 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Blue Star Isida Village har en meget fin beliggenhet nær stranden. Med sine fem bassengområder, barnebasseng med skyggende tak, mange boalternativer og rolige omgivelser er Isida Village et utmerket valg for både barnefamilier og par.

Hotellområdet ser ut som en liten landsby med flere ulike bygninger, og det stenlagte gangveiene er stemningsfullt opplyste om kvelden.

Aktiviteter for familien
Alle barn opp til 8 år er velkommen til vårt Play Hotel. Her kan de høre på historier og pusle men fremfor alt drive hotell selv. Flere ganger i uken arrangeres det aktiviteter for hele familien i regi av Star Tour.

Fire leilighetsdeler
Det er fire leilighetsdeler som sammen kalles Residence: Isida, Isida Superior, Apellia og Mastorakis. Delene har hvert sitt bassengområde og felles fasiliteter. Leilighetene i Isida er tradisjonelt, greskt innredet, mens leilighetene i Isida Superior er moderne med store balkonger. Mostorakis var tidligere et eget hotell og har mange tilbakevendende gjester. Her bor du i romslige leiligheter med bassengutsikt.

Restaurant, bar og lekeområde
Baren og restauranten ligger ved bassengområdet i Isida Superior, med god oversikt over bassengene og lekeområdet. Det finnes også bassengbarer ved bassengene i Apellida og Isida.

Frokostbuffé kan bestilles som tillegg, barn under 6 år spiser gratis sammen med voksne når måltidet bestilles hjemmefra.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Skjul
Bad 150-200 m
Shopping 200 m
Basseng / Barnebasseng Ja / Ja
Restaurant / Bar Ja / Ja
8,3 av 10

Gjestenes vurdering

Rommene 8,1
Hotellservice 9,0
Maten 7,6
Sist oppdatert: 11-11-2013. Basert på 683 svar.

Finn hotellet som passer for deg: