BlueStar
Prisgunstig hotell med familieaktiviteter

Isida Village SSSS

Meget populært blant barnefamilier

Blue Star Isida Village har en meget fin beliggenhet nær stranden. Med sine fem bassengområder, barnebasseng med skyggende tak, mange boalternativer og rolige omgivelser er Isida Village et utmerket valg for både barnefamilier og par.  Les mer

Blue Star Isida Village har en meget fin beliggenhet nær stranden. Med sine fem bassengområder, barnebasseng med skyggende tak, mange boalternativer og rolige omgivelser er Isida Village et utmerket valg for både barnefamilier og par. 

Hotellområdet ser ut som en liten landsby med flere ulike bygninger, og det stenlagte gangveiene er stemningsfullt opplyste om kvelden.

Aktiviteter for familien
Alle barn opp til 8 år er velkommen til vårt Play Hotel. Her kan de høre på historier og pusle men fremfor alt drive hotell selv. Flere ganger i uken arrangeres det aktiviteter for hele familien i regi av Star Tour.

Fire leilighetsdeler
Det er fire leilighetsdeler som sammen kalles Residence: Isida Residence, Isida Superior, Apellia og Mastorakis. Delene har hvert sitt bassengområde og leilighetene varierer i standard og innredning. Uansett hvilken del du bor i så er alle fasilitenen på området felles. 

Apellia, Mastorakis og en del av Isida Residence har enkle leiligheter. I Isida Superior bor du i moderne leiligheter med store balkonger.  

Restaurant, bar og lekeområde

Baren og restauranten ligger ved bassengområdet i Isida Superior, med god oversikt over bassengene og lekeområdet. Det finnes også bassengbarer ved bassengene i Apellida og Isida.

Frokostbuffé og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser for halv pris sammen med voksne når halvpensjon bestilles hjemmefra.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: