Star Tours Hellas

Reiser til Hellas

Vil du reise til Hellas kan du velge mellom en mengde nye, freshe hoteller. Samtidig finner du fortsatt den velkjente atmosfæren igjen på enkle tavernaer med pinnestoler under vinrankene. Nyheter: Zakynthos og østre Kreta. I tillegg finner du Blue Village Family Life på alle våre store greske øyer.  Les mer

Vil du reise til Hellas kan du velge mellom en mengde nye, freshe hoteller. Samtidig finner du fortsatt den velkjente atmosfæren igjen på enkle tavernaer med pinnestoler under vinrankene. Nyheter: Zakynthos og østre Kreta. I tillegg finner du Blue Village Family Life på alle våre store greske øyer. 

Nummer 1 for familier
Blue Village Family Life er våre resorthotell som i sommer har enda mer å tilby. Her finner du både Bamse Club, tenåringenes Hangout, grillmiddager, kveldsshow og treningstimer. Et herlig sted for familieferien helt enkelt. Her finner du våre Family Life-hotell i Hellas i sommer:

På Korfu, Kos, Rhodos og Kreta finner du Splash-hotell med eget badeland: Blue Star-hotellene er et annet sikkert kort hvis du vil ha mye å gjøre på hotellområdet.

Voksen atmosfære
Er du på jakt etter et hotell for voksne er Sensimar det beste du kan velge. Her har man gjort det lille ekstra for alle som vil nyte det gode livet – med restauranter, spa og trenings. Håndplukkede bosteder i kategorier som Nær det meste, Fred & ro, Lite & familiært, Voksne & venner og De Luxe finnes også blant hotellene våre i Hellas. 

Nyhet! Østre Kreta – rolig & luksuriøst
Rolige, herlige feriedager med eksklusiv følelse får du på den litt hemmelige østre delen av Kreta, nær Heraklion. Her finnes hotell med høy standard og en atmosfære som er balsam for sjelen. Velg mellom kjendisenes favoritt Elounda, trivelige Agios Nikolaos og flere andre reisemål. 

Finn din favorittøy

 • Nyhet! Zakynthos: Lyse sandstrender. krystallklart vann, frodig natur og en stor dose gresk sjarm
 • Kos: Sykle på timianduftende stier langs havet. Eller slapp av på en beach club med hvite loungesofaer. 
 • Samos: Idylliske fiskerlandsbyer, tavernaer med tak av vinranker og 240 små og store strender
 • Kreta: Ikke bare fine sandstrender, men også antikke kulturskatter og landsbyer med venetianske kvartaler.
 • Korfu: Grønn øy med vakre utsikter og italienskinspirert mat
 • Rhodos: Alt fra strender og store bassenger til middelaldersjarm i gamlebyen

Kombiner og opplev mer!

 • Bo en uke på Samos en uke på Patmos
 • Kombiner Kos med den lille øya Kalymnos
 • Bo på to ulike reisemål på samme øy
 • Vandre, sykle og ta en rundreise med TEMA første uken, avslutt med en sol- og badeuke. 
Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Hellas

 • Kos

  Kos

  Kos kombinerer tavernaer i blått og hvitt med moderne hotell som gir deg ekstra mye for pengene. Våre to Blue Village Family Life topper familierferien, mens Sensimar har alt for en perfekt voksenferie.

 • Samos

  Samos

  På den grønne øya Samos kan du bo på et av våre mest populære Blue Village Family Life. Her finnes det 240 små og store strender, vandringsstier og sjarmerende landsbyer der vinranker klatrer over hvitkalkede fasader.

 • Kreta

  Kreta

  Kreta, Hellas største øy, byr på strender, sjarmerende småbyer og antikk kultur. Langs Chaniakysten ligger feriestedene på rekke og rad. Nå har vi også direktefly til østre Kreta med 4 nye reisemål. På den østre delen rundt Heraklion venter eksklusive hotell i rolige omgivelser. På Kreta finner du flere Blue Village Family Life, Sensimar for voksne og mange andre hotell.

 • Korfu

  Korfu

  Korfu er en av de vakreste øyene i Hellas. Vi har alt fra små sjarmerende leilighetshoteller til Blue Village Family Life for familier. Splash-hotell med eget badeland, hotell for par og bosteder i romantiske Korfu by.

 • Rhodos

  Rhodos

  Rhodos er en av Hellas' mest allsidige øyer, med grønne fjell, lange strender, antikke ruiner og trendy uteliv. Velg bosted balnt konsepter som Blue Village Family Life for alle aldre, Sensimar for voksne uten barn, Blue Star med kaffe- og vinbar og Splash-hotell med badeland.