Reiser til Hellas

Vil du reise til Hellas kan du velge mellom en mengde nye, freshe hoteller. Samtidig finner du fortsatt den velkjente atmosfæren igjen på enkle tavernaer med pinnestoler under vinrankene. Les mer

Vil du reise til Hellas kan du velge mellom en mengde nye, freshe hoteller. Samtidig finner du fortsatt den velkjente atmosfæren igjen på enkle tavernaer med pinnestoler under vinrankene.

På vakre og vennlige Kos kan du sykle til fine naturstrender, besøke tempelet der Hippokrates grunnla legekunsten, spise på genuine tavernaer og bo på førsteklasses hoteller. Et av dem er nye Blue Village Atlantica Club Marmari Beach, vårt familiehotell med både Bamseklubb, Hang Out for tenåringer og treningstimer ved stranden. 

Andre Blue Village finnes på Samos, Kreta og Rhodos. Det finnes også mange andre bra familiehotell i kategoriene Blue Star og Familiefunn. Splash-hotell med eget badeland finnes på Korfu og Rhodos.

For voksne som reiser uten barn har vi Blue Couples-hotell på alle øyene våre. Vi har også mange håndplukkede bosteder i kategoriene Nær det meste, Fred & ro, Lite & familiært, Helse & velvære, Unike hotell og De Luxe.

Du kan også bo på øyer som ikke har flyplasser via våre kombinasjonsreiser til Patmos og Kalymnos samt Tyrkias egeiske kyst.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

  • Sommer 14 Som 14
  • Sommer 15 Som 15

  Atlantica Club Marmari Beach SSSS

  Familiefavoritt på stranden - all inclusive er inkludert

 • Familiefunn

  • Sommer 14 Som 14
  • Sommer 15 Som 15

  Alexandra SSS

  Her trives familien

Star Tours Hellas

 • Samos
  Samos
  Samos

  Samos

  Samos blir nå enda mer allsidig med våre nye Blue Village- og Blue Couples-hoteller. Her finner du 240 små og store strender, sjarmerende byer der vinrankene klatrer over hvitkalkede fasader og vakre vandringsstier. Du kan kombinere Samos med naboøya Patmos.

 • Rhodos
  Rhodos
  Rhodos

  Rhodos

  Rhodos er en av Hellas' mest allsidige øyer, med grønne fjell, lange strender, antikke ruiner og trendy uteliv. Vi har bosteder i kategorier fra Lite & familiært til konsepter som Blue Village for alle aldre, Blue Couples for voksne uten barn og Splash-hoteller med badeland.

 • Kos
  Kos
  Kos

  Kos

  Kos byr på herlige loungebarer og moderne hotell som gir deg ekstra mye for pengene. Den opprinnelige sjarmen finnes fortsatt, med koselige greske tavernaer. Familiens beste ferieby, Blue Village, ligger rett på stranden.

 • Kreta
  Kreta
  Kreta

  Kreta

  Kreta, Hellas største øy, byr på strender, hyggelige småbyer og antikk kultur. Vi tilbyr er stort hotellutvalg med Blue Village for alle aldre, Blue Couples for voksne som reiser uten barn og mange andre små og store hotell.

 • Patmos og Samos i kombinasjon
  Patmos og Samos i kombinasjon
  Patmos og Samos i kombinasjon

  Patmos og Samos i kombinasjon

  Patmos er like vakker som et postkort. Med en sjarmerende havn, en romatisk by på en klippe, grønne vandringsstier og små badestrender. I tillegg unike severdigheter i sporene av apostelen Johannes som fikk sin bibelske åpenbaring her på øya.

Til toppen av siden