Star Tours Hellas

Reiser til Hellas

Vil du reise til Hellas kan du velge mellom en mengde nye, freshe hoteller. Samtidig finner du fortsatt den velkjente atmosfæren igjen på enkle tavernaer med pinnestoler under vinrankene. Les mer

Vil du reise til Hellas kan du velge mellom en mengde nye, freshe hoteller. Samtidig finner du fortsatt den velkjente atmosfæren igjen på enkle tavernaer med pinnestoler under vinrankene.

På vakre og vennlige Kos kan du sykle til fine naturstrender, besøke tempelet der Hippokrates grunnla legekunsten, spise på genuine tavernaer og bo på førsteklasses hoteller.

Blue Village Doryssa Seaside Resort på Samos er familiehotellet som er som en liten by med Bamseklubb, Hang Out for tenåringer og treningstimer ved stranden. Andre Blue Village finnes på Kreta og Rhodos. Det finnes også mange andre bra familiehotell i kategoriene Blue Star og Familiefunn. Splash-hotell med eget badeland finnes på Korfu og Rhodos.

For voksne som reiser uten barn har vi Blue Couples-hotell på alle øyene våre. Vi har også mange håndplukkede bosteder i kategoriene Nær det meste, Fred & ro, Lite & familiært, Helse & velvære, Unike hotell og De Luxe.

Du kan også bo på øyer som ikke har flyplasser via våre kombinasjonsreiser til Patmos og Kalymnos samt Tyrkias egeiske kyst.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Hellas

 • Kreta
  Kreta
  Kreta

  Kreta

  Kreta, Hellas største øy, byr på strender, hyggelige småbyer og antikk kultur. Vi tilbyr er stort hotellutvalg med Blue Village for familier, Blue Couples for voksne som reiser uten barn og mange andre små og store hotell.

 • Rhodos
  Rhodos
  Rhodos

  Rhodos

  Rhodos er en av Hellas' mest allsidige øyer, med grønne fjell, lange strender, antikke ruiner og trendy uteliv. Vi har bosteder i kategorier fra Lite & familiært til konsepter som Blue Village for familien, Blue Couples for voksne uten barn og Splash-hoteller med badeland.

 • Kos
  Kos
  Kos

  Kos

  Kos er tilbake med et nedtonet fornøyelsesliv, fine loungbarer og moderne hoteller, men den opprinnelige sjarmen finnes fortsatt med koselige landsbyer og små, greske tavernaer.

 • Samos
  Samos
  Samos

  Samos

  Samos blir nå enda mer allsidig med våre nye Blue Village- og Blue Couples-hoteller. Her finner du 240 små og store strender, sjarmerende byer der vinrankene klatrer over hvitkalkede fasader og vakre vandringsstier. Du kan kombinere Samos med naboøya Patmos.

 • Korfu
  Korfu
  Korfu

  Korfu

  Korfu er en av de vakreste øyene i Hellas. Vi har alt fra små sjarmerende leilighetshoteller til hotell med familieaktiviteter, et Splash-hotell med eget badeland, hotell for voksne uten barn og bosteder i romantiske Korfu by.

 • Agios Georgios
  Agios Georgios
  Agios Georgios

  Agios Georgios

  Agios Georgios er en rolig by sydvest på Korfu med øyas fineste sandstrand. Rett ved stranden ligger vårt familievennlige Blue Star-hotell.

 • Kalymnos
  Kalymnos
  Kalymnos

  Kalymnos

  Kalymnos byr på badeviker med krystallklart vann og rolig byliv mellom grønne fjell. Du kan kombinere med en uke på naboøya Kos.

 • Patmos og Samos i kombinasjon
  Patmos og Samos i kombinasjon
  Patmos og Samos i kombinasjon

  Patmos og Samos i kombinasjon

  Opplev den vakre øya Patmos og naboøya Samos på en og samme reise. Du tilbringer en uke på hver øy og får det beste av Hellas.

 • Dassia
  Dassia
  Dassia

  Dassia

  Dassia er et middels stort badested med en lang strand i bukten nord for Korfu by. På vårt all inclusive-hotell finnes både en privat strand og et thalassospa.