Star Tours Saraya Suites SSSS

Saraya Suites SSSS

Avslappet atmosfære og gratis tilgang til badeland

Saraya Suites er vårt beste familiehotell i Madinat Makadi. Det har en avslappet atmosfær med flere herlige bassengområder. Både Rødehavet og Makadi senter med bra restauranter, hyggelige kafeer og flere butikker ligger i nærheten. Vis mer

Saraya Suites er vårt beste familiehotell i Madinat Makadi. Det har en avslappet atmosfær med flere herlige bassengområder. Både Rødehavet og Makadi senter med bra restauranter, hyggelige kafeer og flere butikker ligger i nærheten.

Det finnes flere bassenger fordelt på to bassengområder, blant annet to bassenger for barn, det ene med soltak. Det finnes også et fartsfylt badeland, Makadi Water World, i utkanten av Madinat Makadi.

Gratis adgang til Egypts største badeland
Badelandet har 46 vannsklier både for store og små. Det finnes også en snackbar som serverer smørbrød pasta, pizza, snacks og lokale drikkevarer. Transport til badelandet, inngang, mat med drikke og is i snackbaren er gratis for alle gjester på Saraya Suites.

Mange fasiliteter og aktiviteter

Det finnes også trimrom for den aktive og hotellet har et eget aktivitetsteam. Kveldsunderholdning i hotellets regi et par ganger i uken.

Mat og drikke
Hotellet har en bufférestaurant og flere snackbarer. Hotellet har såkalt "Dine around" som gir gjester med all inclusive og halvpensjon gode priser i flere av områdets à la carte-restauranter.

Frokostbuffé, halvpensjon eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 12 år får gratis all inclusive, og barn under 6 år får gratis frokost og halvpensjon, dersom de voksne i samme reisefølge bestiller dette hjemmefra.

Det finnes en matbutikk med begrenset utvalg på området. Det beste uvalget av matvarer finner du på shoppingsenteret Senzo Mall som ligger ca. 20 minutter med taxi fra Makadi.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. Transport, inngang og enkelte måltider og drikke i badelandet.

Vis mindre