Star Tours Blue Star Saraya Suites SSSS

Blue Star Saraya Suites SSSS

Avslappet atmosfære og gratis tilgang til badeland

Pris fra
2 158,- 6 108,-
01.des 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
På Blue Star Saraya Suites bor du nær sentrum og strand med flere bassengområder og mange aktiviteter. Du har i tillegg gratis inngang til et badeland og halvpensjon eller all inclusive kan bestilles som tillegg.  Vis mer
Pris fra
2 158,- 6 108,-
01.des 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

På Blue Star Saraya Suites bor du nær sentrum og strand med flere bassengområder og mange aktiviteter. Du har i tillegg gratis inngang til et badeland og halvpensjon eller all inclusive kan bestilles som tillegg. 

Det finnes flere bassenger fordelt på to bassengområder, blant annet to bassenger for barn, det ene med soltak. Det finnes også et trimrom og det arrangeres underhodning noen kvelder i uken. 

På alle Blue Star-hotell:

  • Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg
  • Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg
  • Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken
  • Lekehus, aktiviteter og barnepass

Gratis adgang til badeland
Når du bor på Saraya Suites har du tilgang til badelandet Makadi Water World i utkanten av Madinat Makadi. Det går transport dit flere ganger om dagen og du kan bade så mye du orker. Badelandet har 45 vannsklier både for store og små. Transport til badelandet, inngang, mat med drikke og is i snackbaren er gratis for alle gjester på Saraya Suites.

Mat og drikke
Frokostbuffé, halvpensjon eller en meget prisgunstig all inclusive kan bestilles som tillegg. Det finnes en matbutikk med begrenset utvalg på området. 

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. Transport, inngang og enkelte måltider og drikke i badelandet.

Vis mindre