Splash
Hotell med badeland

Jungle Aqua Park Resort SSSS+

Herlig badeland for både store og små

Pris fra
6 358,-7 358,-
24. sep 2014 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Det familievennlige Splash-hotellet Jungle Aqua Park Resort ligger sør for Hughada. Hotellets stolthet er det store badelandet der du gjerne tilbringe dagene med fartsfylte vannsklier, bad i bassenget og rolige svømmeturer i lazy river. Les mer
Pris fra
6 358,-7 358,-
24. sep 2014 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Det familievennlige Splash-hotellet Jungle Aqua Park Resort ligger sør for Hughada. Hotellets stolthet er det store badelandet der du gjerne tilbringe dagene med fartsfylte vannsklier, bad i bassenget og rolige svømmeturer i lazy river.

Her finnes det 35 vannsklier, hvorav 14 er for de yngre gjestene. Velg mellom bodyslides, multilansbaer og flere ulike bassenger. De fleste bassengene i badelandet er oppvarmet og ved hotellbygningen finner du både et oppvarmet basseng og barnebasseng.

Busstransport til strand
Du kan enten gå eller ta en gratis buss fra hotellet

Ved søsterhotelet Dana Beach kan du bade i havet og slappe av på stranden. Du kan gå eller ta en gratis buss fra hotellet til den fine stranden ved søsterhotellet Dana Beach.

Flere restauranter i all inclusive
Hotellet består av lave bungalowlignende bygninger med halmtak og detaljer i tre. Det finnes 6 bufférestauranter med forskjellige kjøkken, alle inkludert i all inclusive. En av restaurantene har en spesialtilpasset buffé for de yngste gjestene. Hotellet har i tillegg 8 barer.

Hotellet har internasjonal barneklubb for barn mellom 4 og 12 år.

Det er gåavstand til Senzomall shoppingsenter med kino.

Grunnpris: Innkvartering i rom, all inclusive.

Skjul

Splashfakta

Badevakt mellom klokken 10-17
Antall vannsklier 35

Finn hotellet som passer for deg: