Star Tours Aquamarine SSSS+

Aquamarine SSSS+

Vannsklier og all inclusive

På vårt populære Blue Village Aquamarine bor du rett ved havet i den sørlige delen av Hurghada. Her finnes det 17 bassenger, et stort badeland, en mengde sportsaktiviteter, Star Tours barneklubber og et luksusriøst spa for de voksne. Vis mer

På vårt populære Blue Village Aquamarine bor du rett ved havet i den sørlige delen av Hurghada. Her finnes det 17 bassenger, et stort badeland, en mengde sportsaktiviteter, Star Tours barneklubber og et luksusriøst spa for de voksne.

På hotellets sandstrand står det solsenger og 8 cabanas der du kan koble av i skyggen. Når det er høyvann kan de minste plaske i vannkanten. Ca. 500 meter ut i vannet rekker vannet til midjen på en voksen person

Bassenger for alle aldre
Det finnes 17 unike bassenger fordelt på 9000 kvm, noe som innebærer både fart, spenning, mosjonsvømming og avslapping. Det er et godt utvalg av basseng- og snackbarer ved bassengområdene.


Aktiviteter og fasiliteter:
  • Tennisbane, multisportsbane, treningslokale, strandvolleyball
  • Flere lekeplasser og et plaskebasseng med soltak
  • Spa-senter med hamam, massasje og kroppsbehandlinger
  • Kveldsunderholdning med lokalt preg i regi av hotellet

All inclusive
Det finnes et stort utvalg av restauranter, snack- og bassengbarer på hotellet. En gang per opphold kan du besøke en av hotellets à la carte-restauranter.

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Jule- og nyttårsmiddag.

Vis mindre