Star Tours Egypt

Reiser til Egypt

Egypt tilbyr en solsikker og avkoblende strandferie bare 5 timers flytur hjemmefra. Ved Rødehavet venter gylne sandstrender, moderne resorthotell og snorklingsrev med tropiske fisker.   Les mer

Egypt tilbyr en solsikker og avkoblende strandferie bare 5 timers flytur hjemmefra. Ved Rødehavet venter gylne sandstrender, moderne resorthotell og snorklingsrev med tropiske fisker.  

Reisemålene ved Rødehavet er godt utviklet. De største stedene har shoppingsenter, badeland, dykkesenter, uteliv og mange restauranter. På andre roligere reisemål foregår det meste av aktivitetene på de velutstyrte all inclusive-hotellene.

Hotell for alle
Vårt allsidige familiehotell Blue Village, som har alt fra barneklubber til treningstimer for voksne, ligger rett ved stranden i Hurghada, og for voksne uten barn finnes elegante Blue Couples hotell i Makadi Bay og Sahl Hasheesh.

Dykking, båtutflukter og billig shopping
Mange lærer seg å dykke i Egypt, andre nøyer seg med snokling ved korallrevene. Star Tour samarbeider med et skandinavisk dykkersenter som tilbyr trygge undervannsopplevelser for både nybegynnere og erfarne. Du kan også variere strandlivet med båtturer, ørkensafari og shopping i de fargerike basarene. En ekstra bonus er det lave prisnivået.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Egypt