Star Tours Sinemoretz

Reiser til Sinemoretz

Sinemoretz er en liten by lengst sør på den fine svartehavskysten. Ved den ene av to fine strender ligger Bella Vista Beach Club, en velutstyrt all inclusive-resort med stort bassengområde, innendørsbasseng, spa og treningsmuligheter. Les mer

Sinemoretz er en liten by lengst sør på den fine svartehavskysten. Ved den ene av to fine strender ligger Bella Vista Beach Club, en velutstyrt all inclusive-resort med stort bassengområde, innendørsbasseng, spa og treningsmuligheter.

Byen har bare noen hundre innbyggere og ligger på en odde med Strandjafjellene i bakgrunnen. Området er en del av Bulgarias største nasjonalpark, og den lille byen passer for deg som vil bade ved fine strender, koble av og tilbringe ferien på et hotell der hele familien kan gjøre noe sammen.

Strandliv
Det ligger to fine sandstrender på hver sin side av Sinemoretz. Den sørlige stranden har en skjermet beliggenhet i en bukt der det finnes utleie av solsenger og en liten strandrestaurant som serverer bulgarske spesialiteter. Tempoet er rolig og alt som finnes er et lite bakeri og noen småbutikker rundt torget.

Skilpaddespaning og fotturer
Den nordlige stranden ligger på et langt og smalt nes og bakenfor munner elven Veleka ut i Svartehavet. Her kan du bli med på en båttur på elven og er du heldig får du se skilpadder. Det finnes også vakre vandringsstier i Sinermoretz. Blant annet kan du lete deg frem til den bortgjemte stranden Silistar.

Hotell for familien
Sinemoretz er rolig, men det finnes desto mer å gjøre på hotellet. Bella Vista Beach Club ligger på en høyde ved den langgrunne sørlige stranden. Flere restauranter, treningsrom, spa og en orientalsk kafé. 

 Utfluktstips

  • Badelandet i Primorsko
  • Katamarantur med sol og bad
  • Shopping i storbyen Burgas
  • 2-dagers utflukt til Istanbul i Tyrkia

Les mer under fliken "Utflukter". 

 

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 3 t 20 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet.  Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet. 

Bestill buss til hotellet
Ca. 1 time 45 min fra flyplassen til første hotellstopp i Sinemoretz. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere.  .

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–3 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.

Veien til Bella Vista Beach Club har en del groper enkelte steder og er smal.

Vis mindre