Reiser til Sinemoretz

Sinemoretz er en liten by lengst sør på den fine svartehavskysten. Rett ved stranden finner du Blue Star Bella Vista Beach Club, en velutstyrt all inclusive-resort med stort bassengområde, innendørsbasseng, spa og familieaktiviteter. Les mer

Sinemoretz er en liten by lengst sør på den fine svartehavskysten. Rett ved stranden finner du Blue Star Bella Vista Beach Club, en velutstyrt all inclusive-resort med stort bassengområde, innendørsbasseng, spa og familieaktiviteter.

Byen har bare noen hundre innbyggere og ligger på en odde med Strandjafjellene i bakgrunnen. Området er en del av Bulgarias største nasjonalpark, og den lille byen passer for deg som vil bade ved fine strender, koble av og tilbringe ferien på et hotell der hele familien kan gjøre noe sammen.

Strandliv
Det ligger to fine sandstrender på hver sin side av Sinemoretz. Den sørlige stranden har en skjermet beliggenhet i en bukt der det finnes utleie av solsenger og en liten strandrestaurant som serverer bulgarske spesialiteter. Tempoet er rolig og alt som finnes er et lite bakeri og noen småbutikker rundt torget.

Skilpaddespaning og fotturer
Den nordlige stranden ligger på et langt og smalt nes og bakenfor munner elven Veleka ut i Svartehavet. Her kan du bli med på en båttur på elven og er du heldig får du se skilpadder. Det finnes også vakre vandringsstier i Sinermoretz. Blant annet kan du lete deg frem til den bortgjemte stranden Silistar.

Familievennlig Blue Star-hotell
Blue Star Bella Vista Beach Club ligger på en høyde ved den langgrunne sørlige stranden. Her tilbys det en mengde aktiviteter. Barna kan leke i Play Hotel og våre Blue Star-verter arrangerer aktiviteter som massasjeeventyr og hotellmysteriet. Det finnes flere restauranter, treningsrom, spa og en orientalsk kafé. 

 


Utfluktstips
  • Badelandet i Primorsko
  • Katamarantur med sol og bad
  • Shopping i storbyen Burgas
  • 2-dagers utsflukt til Istanbul i Tyrkia

 

Skjul
Beregnet flytid: Ca. 3 t 30 min fra Oslo/Gardermoen.
Transport t/r flyplass: Ca. 1 time 45 min fra flyplassen til første hotellstopp i Sinemoretz. Vis mer

Ca. 1 time 45 min fra flyplassen til første hotellstopp i Sinemoretz.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen. Veien til Blue Star Bella Vista Beach Club har en del groper enkelte steder og er smal.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: